Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Fiúk, nektek bejön egy ilyen...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fiúk, nektek bejön egy ilyen típusú lány?

Figyelt kérdés

Mondhatjuk, hogy nem vagyok könnyűvérű, nem szoktam buliba járni, se cigizni, se piálni! Nem mondanám, hogy otthonülő típus vagyok, mert szeretek túrázni járni, minden nyáron körbe biciklizem a Balatont, sokat futok, és mániákusan szeretem az állatokat. Rengeteget sportolok ide tartozik a lovaglás, úszás, futás és biciklizés. Kissé visszahúzodó, csendes típus vagyok, egyetemre járok, volt már 2 barátom, de a szüzességemet megőriztem, tartogatom annak a személynek, aki úgymond kiérdemli. Külsőleg nem vagyok túl magas, az átlag magasság alsó határát súrolom(165-170 cm között), alakomat illetően vékony vagyok, kék szemem, és barna hajam van. Szeretem a természetességet, és nem hordok miniszokányt, és csak nagyon indokolt esetben húzom magassarkút, aminek a sarka 2-3cm nél nem magasabb!

20/L

2012. dec. 30. 11:58
1 2 3 4 5 6 7 8
 61/71 anonim ***** válasza:
JA azt nem láttam akkor bocsi :) Mindegy szerintem maradj ilyen ha valakinek tetszel így is tetszeni fogsz és ahogy nézem elég sok izgi programot lehet veled csinálni.
2012. dec. 31. 13:14
 62/71 A kérdező kommentje:

Semmi baj! :)

Boldog Újévet kívánok mindenkinek!

2012. dec. 31. 16:19
 63/71 anonim ***** válasza:

Kérlek... melyik egyetemre jársz? :-)

Fotózás, horgászat, bicaj, vizek-tájak... Nem tudtam, hogy ilyen létezik...

...szóval igen, ha már válaszolni kell a kérdésre. :-) Ahogy látom, többen vannak hasonló véleménnyel, hozzáadhatsz még egyet! ;-)

2013. jan. 2. 00:14
 64/71 A kérdező kommentje:

ELTE-re :)

A horgászat nem jön be, de csak azért nem, mert a halakat is jobb békén hagyni!

Ezen kívül mindent szeretek, ami a természethez kapcsolódik!

Köszönöm a válaszod! :)

2013. jan. 2. 10:36
 65/71 anonim ***** válasza:
No igen, az örök dilemma, a horgászat. Szenvedést, fájdalmat okozunk-e csak a halnak, vagy nézzük abból a szempontból, hogy kinn vagyunk a szabadban, természetben, akár szinte teljesen érintetlen területeken is, és szórakozunk egy nagyszerű időtöltéssel? Akár csak, mintha túráznánk? Már-már filozófiai magasságok ezek, én utóbbi mellett teszem le "voksom", de természetesen tiszteletben tartom és elfogadom mások véleményét.
2013. jan. 2. 12:43
 66/71 A kérdező kommentje:
Nekem az nem élvezet, ha egy élőlényben bármilyen kárt okozunk! Elfogadom, ha másnak igen, de én ilyenre nem vetemednék! Egy búvárkodás, az már jöhet! :)
2013. jan. 2. 13:14
 67/71 anonim ***** válasza:

Miért kellett ezt a kérést kiemelni, nem jött még 1000 privát?

Nyugi nem állok be a sorba, egyébként is lustának tartanál.

2013. jan. 14. 19:16
 68/71 A kérdező kommentje:

Nem vagyok nagy gépzseni, és gyakorikerdesek.hu-n sem lógok egész nap, csupán érdekelt, milyen következménnyel jár, ha azt a kirívó piros feliratot "Kérdés kiemelése" névvel megnyomom. Ezek szerint mindenki számára "kiemeltem". Én kérek elnézést, hogy megzavartam a köreidet a kíváncsiságommal!

De azért értékelem egy köszönömmel a válaszod!

És hidd el, jobb ha az ember nem áll be a sorba, hisz az egyéniségek így mutatkoznak meg! :)

2013. jan. 14. 19:23
 69/71 anonim ***** válasza:
Bejön, de valószínűleg nem fogsz könnyen pasit találni. De szerintem általánosságban ne változtass magadon!
2013. jan. 14. 19:28
 70/71 anonim ***** válasza:
0%

Te nagyon beteg vagy! És annyi agyad sincs hogy ezt észrevedd! Egyáltalán nem vagy nőies sem külsőre, sem viselkedésre, sem sehogyan! Csak az ilyen 28 éves nyomorékok mint helike teszik neked a szépet, de ők is csak azért hogy beakasszák neked a lompost és végre megszabaduljanak az őket évek óta kínzó szüzességtől!

Normális férfiember nem áll szóba veled.

És mégis minek emelted ki ezt a beteg kérdést??

2013. jan. 14. 19:33
1 2 3 4 5 6 7 8

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!