Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Fiúk, nektek bejön egy ilyen...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fiúk, nektek bejön egy ilyen típusú lány?

Figyelt kérdés

Mondhatjuk, hogy nem vagyok könnyűvérű, nem szoktam buliba járni, se cigizni, se piálni! Nem mondanám, hogy otthonülő típus vagyok, mert szeretek túrázni járni, minden nyáron körbe biciklizem a Balatont, sokat futok, és mániákusan szeretem az állatokat. Rengeteget sportolok ide tartozik a lovaglás, úszás, futás és biciklizés. Kissé visszahúzodó, csendes típus vagyok, egyetemre járok, volt már 2 barátom, de a szüzességemet megőriztem, tartogatom annak a személynek, aki úgymond kiérdemli. Külsőleg nem vagyok túl magas, az átlag magasság alsó határát súrolom(165-170 cm között), alakomat illetően vékony vagyok, kék szemem, és barna hajam van. Szeretem a természetességet, és nem hordok miniszokányt, és csak nagyon indokolt esetben húzom magassarkút, aminek a sarka 2-3cm nél nem magasabb!

20/L

2012. dec. 30. 11:58
1 2 3 4 5 6 7 8
 41/71 anonim ***** válasza:
46%

30 asra! mosolyogtál? :D ez jó, akor egy fokkal előrébb kerültél a jó irányba. A gyökérszöveg szűrőn átmentél akkor ezekszerint. Jólvan, nem akadtál ki.

Egyébként a durvulóst úgy értem,hogy öltözz jó cicalányosan, mini meg feszülős full nőies ruhákban, mint a kedvenc ponrósztárjaim, akkor imádni fognak a kanok, majd meglátod. Még a nagyapik is megfordulnak utánad, jó értetlen bamba fejjel.

Egyébként te ilyen ki kell érdemelni téged kiskirálynő vagy, aham, hát ez elég baj. Az ilyen lányokat nem szeretem. A második lúzered úgylátszik nem játszotta -adta elég jól a szépet, mert bebukta, de hát minden kan úgyis tudja ezt a játszmát a punciért játszák. Hidd el, minimális az akit a lelked érdekel igazán, midnenki a lábad közét szeretné már nagyon megszeretgetni! A többi csak köret....

Esetleg egykét beföttesüvegtalp szemüveges tergálpulcsis 140 centis kertitőrpe pasas még hisz a belső tulajdonságokban, de amugy le se szarják hidd el, én is ezt teszem. Inkább nyilj meg, és add át magad a kéjnek, a testi gyönyöröknek, ne álmodozz, ez nem tündimese, ez a feketén borús valóság. Ez nem rózsaszín álom. Egy életed van, inkább élvezd ki, fiatal vagy, ne akarj annyira betokosodni egy valaki mellett. Túl erkölcsös vagy, az ilyen önmegtartóztató emberek nem élnek igazán.

2012. dec. 30. 13:09
 42/71 anonim ***** válasza:

#32/41 (ma 13:01)

Na jó. Nem értesz meg.

Nekem nagyon jó így ahogy vagyok. Nem célom kapósnak lenni.

2012. dec. 30. 13:13
 43/71 anonim ***** válasza:

"ilyen önmegtartóztató emberek nem élnek igazán"

De a válasz írójánál több szabadság jutott neki :)

2012. dec. 30. 13:15
 44/71 A kérdező kommentje:
Igen, ki lehet hozni belőlem is a vadat, mert egyébként elég lobbanékony vagyok! De ezt megint csak a kitartó emberek érhetik el...
2012. dec. 30. 13:19
 45/71 A kérdező kommentje:
Nem szoktam kiakadni, se hisztizni! De mint mondtam, nem kell a jótanács, legalább is a hasonló szintű nem! Megértelek, neked ők tetszenek jobban, az úgymond tömeglibák! Ezt elfogadom, de én nem fogok cicababásan öltözni! De nem kell meglepődni azon, ha esetleg idősebb korodra senki lány nem marad melletted! De ez nem az én dolgom! :) Köszönöm a válaszodat!
2012. dec. 30. 13:24
 46/71 anonim ***** válasza:

Túrázást azt úgy érted, hogy csak úgy spontán kimész a természetbe, vagy konkrétan teljesítménytúrákra jársz? :)

Amúgy klassz csaj lehetsz :D

2012. dec. 30. 13:46
 47/71 A kérdező kommentje:

Csak spontán, de mégis eltervezetten...:)

Tehát megjelölöm hova, és mennyi idő alatt szeretnék mennyi, tehát igen, valamilyen szinten teljesítménytúrákra, de csak mert nagyon szeretem

2012. dec. 30. 13:50
 48/71 ASOT ***** válasza:
ÉS ha őszinte vagy magadhoz teljesen! Akkor szerinted eddig miért nem jött össze semmi komoly kapcsolat?
2012. dec. 30. 15:54
 49/71 A kérdező kommentje:
Mert nem is akartam semmilyen kapcsolatot! És most se igazán szeretnék, majd ESETLEG ha kijárom az egyetemet! :)
2012. dec. 30. 18:44
 50/71 anonim ***** válasza:
Mit tanulsz egyetemen?
2012. dec. 30. 18:47
1 2 3 4 5 6 7 8

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!