Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Megcsókoljam a következő ilyen alkalommal?
Van egy lány, aki nekem bejön, viszont "csak" barátok vagyunk. Ma sétáltunk a városban, beszélgettünk és hülyeségből mondtam valamit amin kicsit megsértődött és durcizott egyet. Abban a pillanatban arra gondoltam, hogy most meg kell csókolnom, de nem volt hozzá bátorságom, és visszagondolva meg kellett volna tennem.
Szerintetek legközelebb megtegyem, vagy mit csináljak???
köszi szépen.
Egyébként attól ijedtem be, hogy elég sokan voltak körülöttünk és eléggé a lány hangulatától is függ hogyan reagál :/ magyarul nem akartam mindenki szeme láttára beégni, mivel előtte sértődött meg rám kicsit
Olyan helyen ne tedd meg, ahol sokan vannak. A lányoknak fontos az első csók...
De figyelj. Egy csók már nagy lépés. Én ugyan díjazom, sőt, imádom, ha a srác, aki nagyon bejön nekem, hirtelen megcsókol, úgy, hogy még nem is járunk.
Tudom, nem kérdeztél rá így konkrétan, de biztos vagy benne, hogy ez nem korai?:) Mióta ismeritek egymást? Csak mert ha nem akarsz beégni, mondanám, hogy nem minden eset végződik jól.
Bár ahogy így elolvastam ezt a kis történetet, bátor csávónak tűnsz, nem ilyen kis (b*zirudi) nyuszinak, ami alapból díjazandó!:)
Hány éves vagy?
Én szurkolok;) Mikor találkoztok legközelebb? ( Ez egyáltalán egy randi volt?)
16/L
én 18 vagyok a lány 15 éves és már elég ideje vagyunk barátok úgy gondolom :D itt az ideje tovább lépni
egyébként nem randi volt, csak sétáltunk a városban suli után.
Arra gondoltam, hogy hamarosan szülinapja lesz, kihívom talizni kettesben és úgy teszek mintha ajándékot adnék neki, megkérem csukja be a szemét és megcsókolom. Vélemény???
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!