Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Megcsókoljam? Hogyan, mikor?
Figyelt kérdés
Van egy fió járunk més fél hónapja és szeretnék már csókot ....de ő nem nagyon kezdeményez :$ Megtenném hogy megcsókolom de hívjam el randira vagy suli után vagy mikorés hogyan ?? :D
15/L
2012. okt. 17. 16:50
1/9 anonim válasza:
ezt nem igazán értem. másfél hónapja jártok és el akarod hívni randizni? szerintem az nem járás, ha még meg se csókolt...
15/L
2/9 anonim válasza:
Másfél hónapja jártok és csók sem volt? Mit szoktatok egyébként csinálni?;)
3/9 A kérdező kommentje:
Félhónapot kórházba voltam sportbaleset miatt....egyébként meg már szájra puszi volt... :)
2012. okt. 17. 16:58
4/9 anonim válasza:
Szerintem nem vagy tisztában 1-2 dologgal ha másfél hónapja jártok és el akarod hívni randizni. Nem hiszem, hogy vissza utasítaná a csókot ha már jártok. Lehet, hogy kell neki kezdő lökés. ;) 15/f
5/9 anonim válasza:
Kórházban nem látogatott meg? Mert biztos volt rá alkalom, hogy ott is csókolózzatok.
6/9 A kérdező kommentje:
Külföldre nem jött ki.....
amugy félre értés ne essék volt már vagy 50 randi
és tippeket pls :$ :)
2012. okt. 17. 17:06
7/9 anonim válasza:
Érezni fogod a megfelelő pillanatot. Meg fogod a kezét, mélyen a szemébe nézel, és meg csókolod. Nem kell túl bonyolítani.
8/9 anonim válasza:
ne rágódj rajta. egyszerűen amikor kettesben vagytok csókold meg. nincs az a fiú aki másfél hónap után ne akarna smárolni a barátnőjével...:D
9/9 A kérdező kommentje:
Köszi :)
2012. okt. 17. 20:06
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!