Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk, nektek bejön egy ilyen típusú lány?
Mondhatjuk, hogy nem vagyok könnyűvérű, nem szoktam buliba járni, se cigizni, se piálni! Nem mondanám, hogy otthonülő típus vagyok, mert szeretek túrázni járni, minden nyáron körbe biciklizem a Balatont, sokat futok, és mániákusan szeretem az állatokat. Rengeteget sportolok ide tartozik a lovaglás, úszás, futás és biciklizés. Kissé visszahúzodó, csendes típus vagyok, egyetemre járok, volt már 2 barátom, de a szüzességemet megőriztem, tartogatom annak a személynek, aki úgymond kiérdemli. Külsőleg nem vagyok túl magas, az átlag magasság alsó határát súrolom(165-170 cm között), alakomat illetően vékony vagyok, kék szemem, és barna hajam van. Szeretem a természetességet, és nem hordok miniszokányt, és csak nagyon indokolt esetben húzom magassarkút, aminek a sarka 2-3cm nél nem magasabb!
20/L
Számomra nagyon nagyon megfelelő lenne egy ilyen lány. Bár úszni nem tudok, de legalább megtanítana:)
A többi nagyon rendben van. Nincs alkohol, cigi, buli helyett inkább kirándulás vagy valami egyszerűbb elfoglaltság.
Vékony vagy, barna (remélem hosszú) haj. Fantasztikus
f/20
Elítélem a magassarkú cipőket, kényelmetlenek, és egészségtelenek :) de ettől még nem bűn a hordásuk!
Sajnos néha beleesek abba a hibába, hogy sok állatot viszek haza, de az egészséges önkontroll még megvan! :)
Igen, tipikusan egy hasonló kaliberű túrázós férfit keresnék, hiába a táj is varázslatos, de együtt még jobb lenne!
Igen, hosszú, kissé göndör hajam van!
"A belsőn van a hangsúly."
Senki sem választ társat kizárólag belső alapján.
Ez elég egyértelmű! De ebben a kérdésben kizárólagosan a belsőn van a hangsúly, és tovább nem is szeretném személyesíteni a kérdést, ezért sem küldök képet!
Akik írtak nekem privátban, nagyon szépen köszönöm, nem gondoltam, hogy ennyi üzenetet kapok, de nem küldök fényképet, ne haragudjatok!
Igen, eléggé :)
Csak megerősítést szerettem volna, vagy éppen kritikát, hogy min kéne változtatnom! De azt hiszem, itt megkaptam mindent, amire szükségem volt, köszönöm!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!