Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk, nektek bejön egy ilyen típusú lány?
Mondhatjuk, hogy nem vagyok könnyűvérű, nem szoktam buliba járni, se cigizni, se piálni! Nem mondanám, hogy otthonülő típus vagyok, mert szeretek túrázni járni, minden nyáron körbe biciklizem a Balatont, sokat futok, és mániákusan szeretem az állatokat. Rengeteget sportolok ide tartozik a lovaglás, úszás, futás és biciklizés. Kissé visszahúzodó, csendes típus vagyok, egyetemre járok, volt már 2 barátom, de a szüzességemet megőriztem, tartogatom annak a személynek, aki úgymond kiérdemli. Külsőleg nem vagyok túl magas, az átlag magasság alsó határát súrolom(165-170 cm között), alakomat illetően vékony vagyok, kék szemem, és barna hajam van. Szeretem a természetességet, és nem hordok miniszokányt, és csak nagyon indokolt esetben húzom magassarkút, aminek a sarka 2-3cm nél nem magasabb!
20/L
Igazából nekem is bejönnek ezek a természetjáró csajok, mert én is az vagyok. Főként séta és bicikli.
Üdv, kóbor lélek! :))
Jól néz ki a bicikli, imádom őket! :)
Hát,ami azt illeti, nálam nem vagy egy főnyeremény. De nem a külsőd miatt, úgyhogy örülhetsz. Hisz úgyis a külső a lényeg, az a döntő. Kék szem+ barna haj egy sprotos leányzon, ez igen! ez tetszik. Jól nézhetsz ki.
De az baj,hogy nem hagytad hágatni magad, jobban örülnék, ha már az a másik kettő is meglett volna, így most aggódhatok én is tegyük fel,hogy én sem fogom megütni a szinvonaladat mondjuk, aztán én sem érek célba. Ez szomorkássággal tölt el.
Kissé visszazúódó csendes tipusú lányokat atommal sem lehet kirobbantani kb. a zárt világukból, nehéz eset.
Egyetemre járó visszahúzódó lány félek,hogy egy okostóni lehet, aki igencsak szeret a pali fejére szarni,ha épp olynaja van, kioktatós, ez nem túl jó. Persze csak tipp.
A magassarkút hanyagolod, ez egy kellemes tualjdonság, mert agyérgörcsöt kapok a klappogásotoktól.
Te leglább nem ezt teszed, csendben mászkálsz.
Összességében egy olyan 70% os nő vagy nálam mindent összevetve, szitán átmész bőven,de azért egy könnyen kapható dekoratív cicalánnyal nem veszed fel /még/ a versenyt. Durvulj be kicsit, akkor verhetetlen is lehetsz ilyen életstílus+külsővel.
Minden ok. lenne csak a futás gázos ha azt is közösen akarnád csinálni.
Túrák (akármilyen hosszú is) rendben vannak,de a futástól a hideg rázna :)
Köszi!
Amúgy nálam főnyeremény van, de van egy bibi: "20/L"
Kevés nekem az a 20 :(
unom ezeket a "legyél bevállalós" dumát -.-
Ha valaki nem ilyen baromi szarul érzi magát. Ha valakit szeretünk, akkor meg olyannak szeressük amilyen.
Aki bevállalós lányt akar az olyat keres és kész.
Én pl az ejtőernyőzést simán bevállalom, de azt nem hogy mini szoknyában magassarkúban végig tipegek a belvárosban. Kinek mi :P
Kedve utolsó!
Ezen jót mosolyogtam! :)
Az a helyzet, hogy azért nem hagytam, hogy átmenjen rajtam az előző két gyerek, mert akkor még fiatal voltam. 16 évesen még nem szerettem volna elveszteni a szüzességem, a másik barátom 18 évesen volt, de ő sajnos adta a szépet, de csak az a bizonyos dolog érdekelte, és mikor szembesítettem a ténnyel, hogy átlátok rajta, elment, persze segítettem neki pakolni is! :) És pontosan ezért nem is szerettem volna több fiút!
Az a baj a mai fiúkkal, hogy nem elég kitartóak, pedig ha valaki igazán küzdött volna értem, komolyabb is lehetett volna a kapcsolat! De valljuk be, mindenki jobban szereti a szűz, érintetlen lányokat!
Nem vagyok okostóni, főleg nem a leendő párommal szemben. De szeretek versengeni, tehát ha kihívna, akkor állnék elébe! :)
Egy könnyen kapható cicalánnyal szívesebben élnéd le az életed?! Furcsa szemlélet...
A durvulást hogy érted? Bulizzak, piáljak? Nem egy pozitív megjelenés, ha egy lány kotta részegen az árokban fetreng, 20 másik férfival...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!