Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Meddig tartott nálatok az első nagy szerelem? És ha véget ért megtaláltátok utána az igazit, vagy mindig az elsőt szerettétek?
Nekem már lassan 2 éve tart...nem mondom azt hogy viszonzatlan,de van barátnője...voltak emiatt balhék stb. 3 hónapja nem láttam,most hogy újból találkoztunk,letaglózott...azt hittem már elfelejtettem ,de mégse...másnapot végig bőgtem :):S
senkinél nem éreztem ezt,még pedig azóta is voltak próbálkozók,de én nem akartam sose végül...
Ő az akiben semmi hibát nem látok, és hiába tudom a tényeket,nem tudom elfelejteni,nem tudok rá haragudni.
Hát ez van :)
1 évig tartott, e már nincsenek semmi érzéseim iránta, csak gyűlölet és megvetés.
Igen ki lehet lábelni beőle, a mostani párommal 2 éve vagyunk együtt, ő álmaim pasija, ilyen pasi nincs a világon!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Az igaz szerelem egy csodás dolog,testeden melegborzongás fut át
ha csak a nevét kimondod,szememid könyben áznak ha meglátod,
hangja akár a legszebb énekesmadáré cseng füledben.Érintése akár
a legfinomabb selyem,ha átölel,mintha testedet az övéhez tervezték
volna,beleolvatsz.Néha úgy érzed a szived szakad ketté mikor rá
gondolsz,de nagyon szereted és bármit megtennéll érte,ha kell akkor
meghalnál,csak hogy ő tovább élhessen..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!