Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Fellángolás? Legjobb barát...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fellángolás? Legjobb barát avagy jövőbeli szerelem?

Figyelt kérdés
3. osztályos korom óta van egy haverom akivel 6.-ban 'jártunk' is egy hónapot, de csók nem is volt csak ilyen fellángolásos izé aztán rájöttünk, hogy jobb nekünk barátként. Most már 12.-esek vagyunk és legjobb barátokként éljük mindennapjainkat. Nekem van egy másfél éves kapcsolatom, ő meg fél évvel ezelőtt lépett ki egy 10hónapos kapcsolatból és azóta szingli. Nemis értettem soha, hogy egy ilyen helyes srác mint ő hogy nem jön össze egy másik nővel, amikor olyan sokan tapadnak rá, de amikor rákérdeztem csak annyit mondott, hogy nem akar csalódni. Ez végülis érthető volt, hiszen egy nagyon durva szakításon van túl. Erre kb 2 hete elmondta, hogy többet érez irántam mint barátság de ő ezt hónapok óta próbálja elnyomni magában hiszen tudja milyen jól megvagyunk a mostani párommal. Azóta egyfolytában rá gondolok és vele álmodok, abban is biztos vagyok, hogy ha most szingli lennék akkor tuti összejönnék vele. A vonzalom is elég rendesen megvan bennem felé.. Nemis értem magam, hiszen tényleg nagyon jól megvagyunk a barátommal annyi a 'pici' problémám, hogy ő a 2. komoly barátom és elég rövid pórázon tart én meg inkább kalandokra vágyom és őrületes bulikra de erre is csak 2 hete jöttem rá. De a barátom is észrevette, hogy valami nincs rendben. Ez szerintetek csak egy ujjabb fellángolás? Hogyan tovább a legjobb barátommal?
2012. dec. 29. 21:37
 1/1 anonim válasza:
100%
Te meginogtál a kapcsolatodban.. ez nyilvánvaló. Érdemes lenne eldönteni hogy a komoly kapcsolatod ér-e annyit, én 1 év után voltam így a barátommal, de őt választottam nem a másik lehetőséget. Azóta is boldogok vagyunk. :) próbálj meg beszélni a jelenlegi pároddal hogy pl: pár napig ne keressen, ne beszéljetek. Gondolkodj. Megfogod találni a helyes megoldást. Szurkolok neked! :)
2012. dec. 29. 21:44

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!