Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lefeküdtem a barátnőm unokahúgával, nem is egyszer, hanem hónapokon át hetente egyszer, vagy két hetente, amikor éppen feljött és egyedül voltunk. Mit tegyek?
Figyelt kérdés
A lány most fenyegetni kezdett, hogy elmondja neki, hogy mit csináltunk, vagy pedig legyek vele titokban továbbra is. Tudom, hogy nem kellett volna ezt megcsinálni, de akkor nem gondolkodtam. Amúgy a kiscsaj állítólag miattam szakított az akkori barátjával, mert csak velem akart lenni.
Mit lehet ilyenkor csinálni?
27/F
2012. dec. 28. 23:04
11/15 A kérdező kommentje:
Nekem csak azért kellemetlen, mert a lányok rokonok, unokatestvérek. Értitek...
Szex terén, szépségben a kiscsaj veri a mostani barátnőmet, nem is kérdés. Csak meg fognak szólni érte.
Vagy dobom a barátnőmet és mehetne tovább titokban az unokahúgával. Nem akarok bonyodalmakat a családokkal.
2012. dec. 28. 23:39
12/15 anonim válasza:
büntesd titokban továbbra is, de dobd a bnődet
így a legegyszerűbb (csak találj ki valami fasza indokot h miért dobod)
13/15 anonim válasza:
Jó ez, két bukszát húzol egyszerre, nem értem mi a bajod.
14/15 anonim válasza:
Remélem erre nem vagy büszke......és minnél hamarabb szakíts a barátnőddel mert ha megtudja mit csináltál lehet hogy .......annyit hogy lehet nem élnéd meg a más napot .... jobb esetben egy pofonnal letudja meg hogy nem beszél veled......a lányok nem arra vannak hogy kihasználják és megcsalják őket!
15/15 Bernici18 válasza:
Pfuu mekkora egy fereg vagy!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!