Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lefeküdtem a barátnőm unokahúgával, nem is egyszer, hanem hónapokon át hetente egyszer, vagy két hetente, amikor éppen feljött és egyedül voltunk. Mit tegyek?
A lány most fenyegetni kezdett, hogy elmondja neki, hogy mit csináltunk, vagy pedig legyek vele titokban továbbra is. Tudom, hogy nem kellett volna ezt megcsinálni, de akkor nem gondolkodtam. Amúgy a kiscsaj állítólag miattam szakított az akkori barátjával, mert csak velem akart lenni.
Mit lehet ilyenkor csinálni?
27/F
Ha te ezt tetted a lànyal akit a baràtnödként tartasz elvileg szàmon,akkor inkàbb hagyd el.A leìràsodból is làtszik hogy te nem vagy elég ehez a kapcsolathoz,de talàn semmilyenhez se....és akkor most jöhet a szokàsos duma h megromlott a csajdoddal a kapcsolatod és azért volt
.....arra nem a férelyukkeresés a megoldàs
Szakíts a barátnőddel! Nem érdemel meg téged! Nem szolgált rá, hogy így megalázd!
Szakíts vele, így mindhárman jól jártok! A kiscsaj megkap téged, te is őt, és jelenlegi barátnődnek sem kell egy ilyen szemétláda mellett élnie.
Igazából a barátnőm unokahúg már sokkal jobban bejön... fiatalabb, szexisebb, jobb vele az ágyban, tüzesebb, szebb, és végülis csak azért zsarol, mert velem akar lenni, nem akar osztozni rajtam.
Igazatok van, nem szeretem én már a barátnőmet, csak kényelmes volt vele lenni. Illetve még mindig kényelmes, meg nem is tudom hogy nézzek utána a családja szemébe, hogy az unokahúgával jöttem össze.
Nem azt bántam meg, hogy az unokahúgával összejöttem hanem hogy előtte nem szakítottam a barátnőmmel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!