Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Lefeküdtem a barátnőm unokahúg...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lefeküdtem a barátnőm unokahúgával, nem is egyszer, hanem hónapokon át hetente egyszer, vagy két hetente, amikor éppen feljött és egyedül voltunk. Mit tegyek?

Figyelt kérdés

A lány most fenyegetni kezdett, hogy elmondja neki, hogy mit csináltunk, vagy pedig legyek vele titokban továbbra is. Tudom, hogy nem kellett volna ezt megcsinálni, de akkor nem gondolkodtam. Amúgy a kiscsaj állítólag miattam szakított az akkori barátjával, mert csak velem akart lenni.

Mit lehet ilyenkor csinálni?

27/F

2012. dec. 28. 23:04
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
mondd meg a barátnődnek úgy fair ha kidob megérdemled, ha nem akkor te vagy a legszerencsésebb... de akkor is ő szeret nem azt érdemli hogy hazudj neki, mondd csak el és levan a gond utána az unokahugával lehetsz
2012. dec. 28. 23:06
 2/15 anonim ***** válasza:
Eddig nem volt ezzel gondod. Most mi történt?
2012. dec. 28. 23:06
 3/15 anonim ***** válasza:
81%

Ha te ezt tetted a lànyal akit a baràtnödként tartasz elvileg szàmon,akkor inkàbb hagyd el.A leìràsodból is làtszik hogy te nem vagy elég ehez a kapcsolathoz,de talàn semmilyenhez se....és akkor most jöhet a szokàsos duma h megromlott a csajdoddal a kapcsolatod és azért volt

.....arra nem a férelyukkeresés a megoldàs

2012. dec. 28. 23:11
 4/15 anonim ***** válasza:
Azt szerintem TE is vágod, hogy bármi legyen is a barátnődet már bebuktad, aznap mikor megfarkaltad az unokahugát.
2012. dec. 28. 23:12
 5/15 anonim ***** válasza:
61%

Szakíts a barátnőddel! Nem érdemel meg téged! Nem szolgált rá, hogy így megalázd!

Szakíts vele, így mindhárman jól jártok! A kiscsaj megkap téged, te is őt, és jelenlegi barátnődnek sem kell egy ilyen szemétláda mellett élnie.

2012. dec. 28. 23:13
 6/15 anonim ***** válasza:
Semmit.Mond el a barátnődnek, a picinyke zsarolót meg úgy billentsd fenéken, hogy megtanuljon röpülni.
2012. dec. 28. 23:14
 7/15 A kérdező kommentje:

Igazából a barátnőm unokahúg már sokkal jobban bejön... fiatalabb, szexisebb, jobb vele az ágyban, tüzesebb, szebb, és végülis csak azért zsarol, mert velem akar lenni, nem akar osztozni rajtam.

Igazatok van, nem szeretem én már a barátnőmet, csak kényelmes volt vele lenni. Illetve még mindig kényelmes, meg nem is tudom hogy nézzek utána a családja szemébe, hogy az unokahúgával jöttem össze.

Nem azt bántam meg, hogy az unokahúgával összejöttem hanem hogy előtte nem szakítottam a barátnőmmel.

2012. dec. 28. 23:25
 8/15 anonim ***** válasza:
mi tezsvíírek vagyunk oszt megmerted eszt csináni?
2012. dec. 28. 23:26
 9/15 anonim ***** válasza:
Bizony... barátnő lapát. Az unokahúg meg marad dugópajtinak. Mert az neki is megfelel... Mi itt a gond???? S legalább még titkolni sem kell.
2012. dec. 28. 23:26
 10/15 anonim ***** válasza:
Mit tegyél? Edd meg amit főztél!
2012. dec. 28. 23:28
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!