Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Boldogtalan házasságban egy gyerkőccel?
A helyedben??
Van hová menned?
Szülők, esetleg barát?
a gyerek gondolom oviba jár már.
dolgozol valamit?
Meg tudnál élni gyerektartásból meg fizuból a gyermekkel együtt?
Szóval előbb ezeket gondold át tervezd meg!
- hol fogtok lakni
- a pénzből megéltek e
- lesz e segítség, szülőktől vagy rokonok vagy barátoktól
- olyan e a munkahelyed h reggel el tudod e vinni a gyereket oviba és este délutánra vissza tudsz e érni időben
- fog e segíteni ebben az akkor már ex férjed?
ha megvannak a válaszok akkor tudsz lépni valamit.
de igen elhagynám (habár pasi vagyok nem nő de elhagynám :) )
Ha valaha is boldog akarsz még lenni az életben akkor ebből kilépsz és egy új életet kezdesz. És 1 gyerekkel lehet még pasit találni. Csak figyelj oda magadra is közben. Ne pókhálósodj be és ne vállj közben pasigyűlölővé.
A gyerekedre gondolj, neki szüksége van az apjára is.
A házasságban vannak válságos időszakok. Beszéljétek meg a problémáitokat, esetleg szakember segítségével.
Ne hidd, hogy ha elválsz és váltogatod a férfiakat, akkor boldogabb leszel. Vagy ha találsz egyet, aki elfogad a gyerekkel, akkor azt is megfogod unni 10 év alatt.
A házasság NEM játék, hanem felelősség!
a válás pedig nem 1 hétbe fog telni.
Ha együttműködő lesz a férjed akkor könnyebb és gyorsabb lesz. De ha nem akkor eltarthat akár 1-2 évig is, erre nem lehet felkészülni, de ez vele jár.
Én megtettem, de nem válással. De már nem vagyunk együtt. Mégis működik a "család". A gyerek nem sérülhet elven vagyunk. Nem veszekszünk, de külön vagyunk, ám napi kapcsolatban.
A történetem ugyanaz mint a tiéd kérdező. Csak itt nem én vagyok a feleség. A döntés nem egyszerű.
ASOT bácsi kérdései és feltevései nem hülyeségek. Azokat érdemes átgondolni.
De én azt mondom jobb lesz egymás nélkül. ÉS lehetsz te még boldog.
Én 7 év házasság után váltam el. 1 éves volt a gyermekünk. De mikor véget ért a válás utána jól éreztem magam, de nálunk 2 évig elhúzódott.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!