Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Boldogtalan házasságban egy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Boldogtalan házasságban egy gyerkőccel?

Figyelt kérdés
10 éve vagyunk együtt a férjemmel, 7 éve vagyunk házasok, most 4 éves a kisfiúnk. Már egy éve egyre többet veszekszünk, én már többször mondtam neki, hogy válni akarok. Egyszerűen a sok veszekedés miatt (és mert talán én is sokat változtam) kiszerettem belőle. Jó ember, de már nem tudok rá úgy nézni, mint eddig. Nagyon boldogtalan vagyok, és még csak 28 éves.

2012. dec. 28. 19:05
1 2
 11/17 ASOT ***** válasza:
46%

A helyedben??

Van hová menned?

Szülők, esetleg barát?

a gyerek gondolom oviba jár már.

dolgozol valamit?

Meg tudnál élni gyerektartásból meg fizuból a gyermekkel együtt?

Szóval előbb ezeket gondold át tervezd meg!

- hol fogtok lakni

- a pénzből megéltek e

- lesz e segítség, szülőktől vagy rokonok vagy barátoktól

- olyan e a munkahelyed h reggel el tudod e vinni a gyereket oviba és este délutánra vissza tudsz e érni időben

- fog e segíteni ebben az akkor már ex férjed?

ha megvannak a válaszok akkor tudsz lépni valamit.

de igen elhagynám (habár pasi vagyok nem nő de elhagynám :) )

Ha valaha is boldog akarsz még lenni az életben akkor ebből kilépsz és egy új életet kezdesz. És 1 gyerekkel lehet még pasit találni. Csak figyelj oda magadra is közben. Ne pókhálósodj be és ne vállj közben pasigyűlölővé.

2012. dec. 28. 19:21
 12/17 anonim ***** válasza:
54%

A gyerekedre gondolj, neki szüksége van az apjára is.

A házasságban vannak válságos időszakok. Beszéljétek meg a problémáitokat, esetleg szakember segítségével.

Ne hidd, hogy ha elválsz és váltogatod a férfiakat, akkor boldogabb leszel. Vagy ha találsz egyet, aki elfogad a gyerekkel, akkor azt is megfogod unni 10 év alatt.

A házasság NEM játék, hanem felelősség!

2012. dec. 28. 19:22
 13/17 ASOT ***** válasza:

a válás pedig nem 1 hétbe fog telni.

Ha együttműködő lesz a férjed akkor könnyebb és gyorsabb lesz. De ha nem akkor eltarthat akár 1-2 évig is, erre nem lehet felkészülni, de ez vele jár.

2012. dec. 28. 19:24
 14/17 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat. Az a baj, hogy én is vívódok a saját boldogságom és a gyerkőc boldogsága között. Mert imádja az apját és szüksége van rá is. Amúgy anyagilag nem lenne gond, nem ez tart vissza. És nem akarom túl hamar feladni, de már nem tudom, hogy mit tehetnék a házasság megmentése érdekében...
2012. dec. 28. 19:25
 15/17 anonim ***** válasza:
61%

Én megtettem, de nem válással. De már nem vagyunk együtt. Mégis működik a "család". A gyerek nem sérülhet elven vagyunk. Nem veszekszünk, de külön vagyunk, ám napi kapcsolatban.

A történetem ugyanaz mint a tiéd kérdező. Csak itt nem én vagyok a feleség. A döntés nem egyszerű.

2012. dec. 28. 19:26
 16/17 anonim ***** válasza:
51%

ASOT bácsi kérdései és feltevései nem hülyeségek. Azokat érdemes átgondolni.

De én azt mondom jobb lesz egymás nélkül. ÉS lehetsz te még boldog.

Én 7 év házasság után váltam el. 1 éves volt a gyermekünk. De mikor véget ért a válás utána jól éreztem magam, de nálunk 2 évig elhúzódott.

2012. dec. 28. 19:27
 17/17 sultana ***** válasza:
51%
én is 11 évig éltem a volt párommal de mondhatni az utolsó 4 év csak időhúzás volt.van közös gyerek isés én is a fiam boldogságát néztem.most így utólag hülyeség volt mert csak a vitákat látta és a vége az lett hogy külön mentünk.ő talált magának egy fiatalabb lányt én meg utána férjhez mentem és lett egy másik fiam.de mégsem vagyok boldogabb és most válni akarok.ez a tipikus cseberből vederbe sztori.vagy mondhatom még rosszabb mert a mostani férjem még rosszabb.de a lényeg semmi képpen ne add fel az életed a gyerek miatt neked is csak egy életed van és ha tényleg reménytelennek látod a kapcsolatodat ha már nem szereted a férjedet lépj tovább.az igaz ha váltogatod a férfiakat nem biztos hogy jobb te talán egyedül jobb mint egy rossz kapcsolatban élni évekig csak mert gyerek van.én csak drukkolok neked hogy sikerüljön megoldanod a helyzetedet.én 33éves vagyok és én is boldogtalan.tudom hogy milyen egy megromlott kapcsolatban élni.tapasztalatból beszélek.talán próbálj meg csak egy kicsit külön élni tőle egy ideig hogy lásd valójában jobb e úgy neked.aztán ha úgy érzed jobb akkor válj el.
2012. dec. 31. 09:28
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!