Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit gondoltok, jól döntöttem?
Itt nem azzal van gond, hogy nem szeretnél házasságot :) Most és vele van problémád szerintem. Úgy veszem ki a szavaidból, hogy még fiatal vagy, most kezditek az életeteket, bármit hozhat a jövő. Mi sem házasodtunk össze 12 évig, de gyereket terveztünk egy idő után, és teherbeesést követően összeházasodtunk, mert így egyszerűbb volt. Szóval nálunk sem volt semmi jelentősége a papírozásnak. (20 éve együtt vagyunk)
A titkolózást sem értem, miért akartad titkolni? Ha már egyszer döntöttetek nem mindegy ki tud róla? Gondold át ezt az egészet. :)
Szerintem ez nem lesz így jó.
A kiscsajnak már nem te kellesz, hanem a fehér ruha. :/
Szóval azért kellene elvenned, hogy ne égjen a barátnői előtt?
Könyörgöm, ő pletykált, nem te!
Menekülj barátom, menekülj!
Hosszú ideje boldog párkapcsolatban élsz, így indítasz.
Sokan mondják, hogy minek a papír. Igaz. De az ellenkezője(!) is. Ha boldogokok vagytok, a papír fogja mindezt szétrombolni??? Ne butáskodj már, hogy ezen emészted magad. Lehet, hogy tényleg nem szereted?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!