Én már régóta szeretnék úgy öltözködni mint egy deszkás meg deszkázni akarok de félek, hogy lenéznének az emberek. Pár hete úgy döntöttem hogy az leszek aki akarok, és nem az akit elfogadnak mások. Ti mit gondoltok? Jól döntöttem vagy nem? :/
Figyelt kérdés
#deszka #deszkás csaj
2012. ápr. 28. 15:59
1/8 anonim válasza:
Jól. Öltözz úgy, ahogy neked tetszik, aki Te vagy.
2/8 anonim válasza:
"Pár hete úgy döntöttem hogy az leszek aki akarok, és nem az akit elfogadnak mások. Ti mit gondoltok? Jól döntöttem vagy nem? :/"
Önbizalom a béka segge alatt :D annyi deszkás kinézetű ember van,hogy már fullra hozzászoktunk a deszkáscipő,letoltgatya,fullcap és márkáspóló látványához. Ha tetszik hord. :D Sok csak bukik is erre (?)
3/8 A kérdező kommentje:
IgazábÓl az oszt. társak a probléma.
2012. ápr. 28. 16:37
4/8 anonim válasza:
Jól döntöttél, a saját véleményedre adj, ne másokéra! ;)
5/8 anonim válasza:
és kit érdekelnek az osztálytársak? Ez vagy te, fogadjanak el úgy is. Ha neked az tetszik, ha azt szereted, hordd nyugodtan. Nincs benne semmi.
6/8 anonim válasza:
Lénézés? Most az a legnagyobb divat, nagyobb mint a Converse, a deszkás stílus, a Supra meg a páwa együttvéve XD Amúgy ez egy oltári nagy marhaság. Ha van pénzed, vedd azt, amiben jó érzed magad és/vagy ami tetszik. Miért ne hordhadna valaki DC-t, Etnies-t...stb.-t csak mert nem deszkázik, bicózik? Akkor ennyi erővel mindenki műszaki analfabéta, aki nem szigorlatozik matekból 5-ösre? Persze való igaz, hogy vannak magukat előszeretettel másnak megjátszó/mutató emberek, na ők azok, akik valóban ártanak mindegyik stílusnak. Pl.: "Nagyon nem tetszik ez az Ed Hardy póló, de 15 ezer és ez a divat" - na most erre mit lehet mondani ép ésszel? XD
7/8 A kérdező kommentje:
köszi a segítséget. Màr több is az önbizalmam :].
2012. ápr. 30. 21:32
8/8 Light9121 válasza:
Én is deszkázom és én ilyen kosaras meg baseballos pólókat hordók (amerikai pólókat), a kezem mindig televan szegecses karkötőkkel, hordok nadrágláncot baseball sapkát.(körülbelül mint a régi Avril Lavigne) Persze nem költök márkás cuccokra :D Csak légy ön magad.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!