Hogyan tehetem kissé lányosabbá a deszkás cipőm! T'om hülye kérdés de nem olyan válaszokat akarok hogy: Mé' nem vett'é lányosat akko'. Kb. ilyesmi! Am a kép lent!?
hány éves vagy?
egyébk javasolhatnám a rózsaszín cipőfűzőt?:)
Neeem kösz! Am 11. Ne mondja senki lécci hogy te még olyan kislány vagy!! :D
De rózsaszín kizárva!! Nemazé... de valahogy máshogy! vmi világoskék pillangó rácsatolva? XXD! (csak 1 ötletvolt)
1. vagyok
akk tudod esetleeg lányosabbá tenni ha lányos cuccokkal hordod.. jobb ötletem nincs.
igen,nagy gyöngyöket,vagy kis hajbavaló cuccokat a fűzőre..ám szerintem én így hordanám fekete fűzővel..nagyon jól néz ki!(a fekete ruháimhoz menne is! :D
de még lányosabb lehet rózsaszín,vagy lila fűzővel..de szerintem nem kell feltétlen belányosítani,de ha neked ez tetszik,akkor gyöngyöket a fűzőre!!!
eee nekem is ilyenem van x"d .. én ilyen hajbavaló masnit raktam a cipőfűzőjére :O szerintem úgy tökjó. szerintem :]
14/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!