Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Lassan 20 éves vagyok és...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lassan 20 éves vagyok és szégyellem hogy nincsen barátnőm. Így elkezdhetem?

Figyelt kérdés

Nem is a szégyellem a legjobb szó rá. Már egy ideje szeretném megosztani valakivel a gondolataim, meghallgatni őt, beszélgetni, sétálni.

Barátaim nincsenek.

Nem tudnék személyesen megszólítani olyan személyt aki tetszik nekem. Így egy darabig az internet lehet a "reményem".

Szerintetek érdemes így "kezdeni a keresgélést"?

20F

2012. dec. 28. 13:13
 1/9 anonim ***** válasza:

Igen. Szerintem az internet dettó jó hely az ismerkedésre, és most le lehet szólni....

De több értelme van újságokban adott hirdetésben? v a rádióba, tv-be??? NINCS...

Itt haverkodni, és összejönni is lehet. Bár szerintem egy megbeszélt találkozó a sok beszélgetés után illik..

2012. dec. 28. 13:16
 2/9 anonim ***** válasza:
Sajnálom, de nem.
2012. dec. 28. 13:16
 3/9 Hunter92 ***** válasza:
Ne a nőktől várd a megváltást. Amíg egyedül nem vagy boldog, addig kapcsolatban sem leszel az.
2012. dec. 28. 13:20
 4/9 anonim ***** válasza:

Meglehet próbálni ingyen van. Figyelj elkezdeni nehéz itt is, de nem lehetetlen nekem egy több mint 2 éves kapcsolatom volt az internetes ismerkedésnek köszönhetően, szakításunk is úgy történt hogy idióta voltam.

Meglehet próbálni mit veszítesz vele, önbizalmat nyersz meg legalább érteni fogsz a nőkhöz is. Én 16 éves koromban kezdtem ezt el most 22 évesen vagyok ott hogy társaságba járok és lemerem szólítani a lányokat. Kezdésnek jó ez, bárki bármit mond, ez egyén függő is részben kinek milyen szerencséje van. De azért nagyon észnél kell lenned mit mondasz.

2012. dec. 28. 13:21
 5/9 anonim ***** válasza:

Az internet nagyon jó hely, bár sok csalódást is tud okozni. Amikor beszélgettek már 2 hete, a lány folyamatosan tologatta a randit, és a végén benyögi nem akar semmit, nem jössz be neki. Az fájó, és elkeserítő, de nem szabad feladni.

Én most ismertem meg egy gyönyörű szép lányt, legalábbis számomra az, mások véleménye pedig nem érdekel :) Hogy mi lesz belőle azt előre nem lehet tudni, de én már annak is örülök hogy megismerhettem :)

Én se tudok utcán nyitni, visszafogottabb srác vagyok.

2012. dec. 28. 13:29
 6/9 anonim ***** válasza:
3 as, szerintem ez marhaság. Nekem megvan mindenem, állati elégedett vagyok, de mert még mindig nincs nőm, nem is volt ,egyáltalán nem vagyok boldog. Tudom ,érzem, ha lenne ,akkor az lennék. A boldogtalanság legfőbb oka ez. Nálam mindneképp. Hiába vagyok okés magammal, akkor sem érzem jól magam nő nélkül. Agresszív vagyok, idegbeteg állat, ingerlékeny, abszolút hangulatember pont ez miatt, mert nem tudok kivel baszni. Prosti lesz ebből.... De a tézisedet cáfolom, mélyen cááfolom!
2012. dec. 28. 13:46
 7/9 anonim ***** válasza:
Minden a külsődön múlik ha az rendben van könnyedén találsz csajt! Ha viszont gáz mindegy hol ismerkedsz nem lesz eredménye.
2012. dec. 28. 13:54
 8/9 anonim ***** válasza:
Érdemes Neten keresztül is ismerkedni.
2012. dec. 28. 13:59
 9/9 anonim ***** válasza:

az a baj, hogy hiába ismerkedsz neten, akkor is személyesen kell majd kiteljesíteni a kapcsolatot a lánnyal

az nem baj, hogy még nincs barátnőd, az már nagyobb baj, hogy barátaid sincsenek

barátokon, ismerősökön keresztül lehet a legjobban ismerkedni az ellenkező nemmel

szerezz barátokat, akikkel megosztod a gondolataidat, tanulsz tőlük az életről, kapcsolatokra teszel szert

persze a neten is lehet ismerkedni, de attól még nem leszel gyakorlott a mindennapi emberi kapcsolatokban

2012. dec. 28. 14:36

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!