Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk, hogy reagálnátok? Nagyon szégyellem elmondani.
Erős antibiotikumos kezeléstől hüvelygomba fertőzést kaptam. Én kezeltem magam és azt hittem, hogy ezzel le is tudtam a dolgot, de sajnos úgy néz ki hogy a barátom is elkapta, és visszafertőzött.
Úgy szégyellem neki elmondani... Ti hogy reagálnátok ha a barátnőtök közölné, hogy megfertőzött? Hogy mondjam el neki? Lányok is írhattok véleményt. :(
Nem szégyenkezni kell, hnem egyszerűen elmondani a tényeket.
Egy normális gondolkodású humanoid fel tudja fogni, hogy nem akarattal tetted. Használjatok gumit, míg mindketten ki lesztek kezelve. Nyugi...ez teljesen hétköznapi dolog a legtöbb házasságban.
Köszi harmadik!
Nekem fel sem merült, hogy meg kellene bocsájtson mivel eszem ágába nem volt őt is megbetegíteni. :(
Csak egyszerűen olyan cikinek érzem és sajnálom, hogy most őt is megnyomorítottam ezzel:(
Jajj nem kell ezen drámázni... Nekem is volt, hogy nem volt egyértelmű, hogy gombás fertőzésem van, ezért szexeltem barátommal - fogamzásgátló miatt gumi nélkül - és így neki is kellett kezelnie magát... (amúgy ha még nem is szexeltek, akkor is kell kezelnie magát, biztos ami biztos alapon, szóval kb tökmindegy)
Nem volt semmi extra benne, mondtam, hogy ez van, neki is kell gyógyszer, ő is kezelte magát, meg én is. Most amelyik srác ezen vérig sértődik, az szerintem éretlen egy kapcsolathoz...
21L
De most akkor orvoshoz kell mennie neki is? vagy szedje azt amit én és krém? Mert neki kúpot úgye nem lehet.
Úgy szégyellem na. :-s
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!