Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk, hogy reagálnátok? Nagyon szégyellem elmondani.
Erős antibiotikumos kezeléstől hüvelygomba fertőzést kaptam. Én kezeltem magam és azt hittem, hogy ezzel le is tudtam a dolgot, de sajnos úgy néz ki hogy a barátom is elkapta, és visszafertőzött.
Úgy szégyellem neki elmondani... Ti hogy reagálnátok ha a barátnőtök közölné, hogy megfertőzött? Hogy mondjam el neki? Lányok is írhattok véleményt. :(
A föld nevű bolygó nem steril! Tele van mindenféle organikus élőlénnyel minden amit csak látsz magad körül. Az immunrendszered hivatott magadra vigyázni, és ha az gyenge akkor megfertőződsz mint szinte minden nő egy erősebb ab kúra után! Ezért is alkalmazzák az ab-t protexin termék kúra mellett!
Ezen nincs mit szégyellni! Lehet hogy a barátod nélküled is fertőzött csak az immunrendszere mindig legyőzi ezt, ahogy a tied is tette eddig. Lehet hogy ő még mindig tiszta. Menj bőrgyógyászhoz és írass fel valamit addig meg hanyagold a szexet.
27F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!