Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ti hogy reagálnátok az ilyesmire?
Lehet, hogy két dobozzal volt, de csak egy teli maradt meg, úgyhogy ez nem bizonyíték a hűségére.
Semmiképp nem tudnék megbízni benne; helyes, hogy rákérdeztél nála. Ha nem érzed jól magad a kapcsolatban ezek után és nem is tudsz javítani a dolgokon, akkor nem érdemes együtt maradni.
Vagy nézd a jó oldalát: nem fog fertőzést hozni a kapcsolatotokba, mert védekezik :)
Általában azért csinálják ezt a pasik, mert kell nekik egy állandó stabil kapcsolat, de közben újdonságra, változatosságra is vágynak. Nyugodj meg, elhagyni nem fog, mert kényelmes neki a helyzete, hogy van egy állandó barátnője. Ha együtt is laktok, főleg (van aki főz, most, takarít és még szexel is vele amikor akarja, de azért kap az alkalmon, ha más nő is képbe kerül)
Sajnos ez így van általában... :(
Megint 1.
Azt fogja mondani valószínűleg, hogy Te vagy élete értelme vagy valami hasonló és veled akar lenni és hogy így meg úgy szeret. Ja és lehet, hogy le is fog cseszni, hogy miért nem bízol benne.
Közben folytatni fogja a kis játékait a hátad mögött...
Így a kényelmes... Egy új kapcsolatba belevágni fárasztó lenne, randizgatni, udvarolni... Te már ott vagy neki, ezt nem fogja feladni.
Tuti nem tudnék benne bízni .
25/L vagyok
1. vagyok megint
Ha ez a példa segít:
Ismerősöm (40/N) társkeresőn talált egy 38/F-t. Egymásra találtak, nagy volt a boldogság. A pasi továbbra is fent volt a társkeresőn, ami a nőt nagyon zavarta.
Volt egy régebbi regem azon az oldalon. Felajánlottam ismerősömnek, hogy próbáljuk ki a pasit. Kitöltöttük az adatlapot, hogy a pasinak ideális legyen és írtunk neki (kép nélkül). Horogra akadt a manus. Elkezdtünk levelezni. Letagadta a kapcsolatát (már 4 hónapja együtt voltak). Küldtünk képeket is. Simán belement a pasi, hogy találkozzunk, sőt, ő ajánlotta fel. Persze végül nem találkoztunk, hanem a nő lecseszte, hogy miért tagadta le őt, meg miért csinál ilyet stb.
A fószer SÍRT!!! És bizonygatta 1000-rel, hogy szereti, imádja és csak vele tudja elképzelni az életét. Persze meghatotta a nőt és azóta is együtt vannak, de a nő állati féltékeny, de inkább visszanyeli.
Ha nincs kézzelfogható bizonyíték a kezedben, a barátod nem fog bevallani semmit, ha van, akkor is mindent meg fog tenni, ígér fűt-fát azért, hogy együtt maradjatok. Sajnos ilyen típust fogtál ki úgy tűnik; szerintem olyat kellene választanod, aki tényleg megérdemel Téged...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!