Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy lehet feldolgozni?
8 hónapot voltam egy férfivel, akinek titokba családja volt,sorba megcsalt engem is,már az összeköltözést terveztük kinéztük a lakást is. Nekem rózsaszín köd volt,nem is gondoltam ilyenekre és most iszonyat fáj az amit tett,hogy hogyan tudott így átverni.
Minden úgy derült ki,hogy megtaláltam a konyhájába a gyerektartásról szóló papírt,aztán tálalt hogy van családja,csak a feleségével próbálják helyrehozni a dolgokat ,van 2 gyereke és hogy másokkal is "találkozgat" egyalkalmas dolgokra.
Iszonyatosan fáj és a sárga földig megalázva érzem magam,én azt hittem hogy megtaláltam végre az igazit és most borult minden.
25/N
"titokban családja volt".
A-A. Titokban szeretője volt a családja háta mögött.
#11 Ez jó! :) Igazad van!
Kérdező, ha ez vigasztal, nálam is hatalmas rózsaszín köd volt, már terveztük az esküvőt, a gyerekeket, unokákat, aranylakodolmat, mindent!!! ÉS akkor közölte a vőlegényem, hogy a ő meleg. Nem is, bi-, hanem homo!!!
Azóta 15 év telt el, ő azóta is pasikkal van. Rám meg rámtalált az igazi, és boldog házasságban élek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!