Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Férfiak! (20-on éves korosztál...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Férfiak! (20-on éves korosztály) Milyen a jó barátnő?

Figyelt kérdés
Érdekelne, hogy kire mondjátok, hogy szuper, nagyszerű barátnő. Milyen tulajdonságokkal rendelkezik az a nő, akiért mindent megtennétek, és nem engednétek el soha?
2012. dec. 28. 12:26
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:

Belsőre:

Szeretem a temperamentumos csajokat, akikben van élet. Merjen megszólalni, ha kell mer konfrontálódni, de nem haragtartó. Hajlandó beszélni arról hogy mit érez, nem várja el hogy találjam ki minden gondolatát. Tudjon szeretni, és érezzem, hogy én kellek neki, emberileg és szexuálisan is.

Külsőre:

Van rajta mit fogni ott ahol kell, husisabb de formás. Szép arca van, de van benne valami különleges, szóval nem klasszikus szépség mint a modellek vagy színésznők. Tud öltözködni, nem formátlan leplekben jár, jó ránézni, legyen kellemes illata.

2013. jan. 2. 22:35
 12/17 anonim ***** válasza:

Hát külsőre:

haj meg szem ilyesmi már nem foglalkoztat, fogjon meg valami benne, és legyen szép. Kövér, husibb ne legyen, bukom a sovány nőkre. Ciciméret mindegy, a nagy lógó csöcsöket nem szeretem. Ha lehet, akkor legyen ilyen 165 alatt.

Belsőre:

őszinte, hűséges, tudjon szeretni, engedje magát szeretni, hagyjon nekem kis teret és ne akarjon 24 órában velem lenni, értse meg, hogy olyan munkám van, hogy lehet, hogy vele vagyok egy helységbe, mégsem tudok vele foglalkozni és hogy vannak olyan napok, amikor abszolút nem érek rá, lehessen vele elmenni havi 1 buliba és ne haragudjon, ha megiszok egy pohár valamit(persze nem kiütöm magam), lehessen vele beszélgetni, ne csak a pénzemre hajtson ne akarjon az eltartottam lenni, ne akarja az anyját,apját, testvérét, barátait pótolni velem, mert én a párja akarok lenni, aki a lelkitámasza is, de nem egy pótlék, egy szeretetinjekció, akit amúgy manipulál ahogy akar.

kb ennyi

2013. jan. 2. 22:45
 13/17 anonim ***** válasza:
a felettem lévő srácok mindent elmondtak :D nincs hozzáfűznivalóm 18/f
2013. jan. 2. 22:54
 14/17 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen a válaszokat! Ezeket olvasva nem túl nehéz jó barátnőnek lenni. Szerintem ezek a tulajdonságok megvannak bennem, de mégis nagyon elrontottam vmit.
2013. jan. 2. 22:59
 15/17 anonim ***** válasza:
Ha ez mind megvolt benned és szétmentél a pároddal, akkor ő volt a tuskó.
2013. jan. 3. 21:25
 16/17 anonim ***** válasza:

Az előttem szólónak van igaza..

Ha volt kapcsolatod és ilyesmi jellemzőkkel bírsz, akkor tuti a volt pasiddal van a baj. Ne magad okold, inkább örülj, hogy találhatsz jobbat ;)

2013. jan. 3. 21:47
 17/17 A kérdező kommentje:
Köszi. Nem mentünk még szét, csak haldoklik a kapcsolat, de inkább külső okok miatt.
2013. jan. 5. 00:19
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!