Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Unom már ezt a rohadt kérdést,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Unom már ezt a rohadt kérdést, hogy "Miért nincs barátnőd? " Miért nem hagynak ezzel békén?

Figyelt kérdés

21 éves vagyok megvan mindenem, a kinézetem előnyös, a gondolkodásommal nincs gond, az önbizalmam megvan. Viszont van egy "hatalmas" hiányosságom, amitől kb. félembernek néznek. Mégpedig, hogy nincs barátnőm. Ennek a valódi oka az, hogy én csak olyannal jönnék össze, akit tényleg szeretek, eddig 3 ilyen lány volt, mind3nak kapcsolata van, és volt amikor megismertem. Ennyi.

De a szüleim, a rokonaim, ismerőseim ezt képtelenek megérteni. Budapesti vagyok de rengeteg vidéki rokonunk van és ha így körbeutazunk mindenhol ugyanez a rohadt kérdées: Van barátnőd? Mi az h nincs barátnőd? Már réges rég barátnő kellett volna neked? Ilyen jóképű fiúnak miért nincs barátnője? Jaj de helyes vagy biztos nagyon szép barátnőd van...Én ezekre egyszerű egykedvűséggel nyökögök valamit, majd igyekszem elterelni a témát. Nem értem, miért nem hagynak ezzel békén. Majd ha én akarom lesz barátnőm. Eddig bőven jók voltak a kisebb kalandok. Most komolyan ennyire gáz h vkinek 21 évesen nem volt komoly kapcsolata?

2012. dec. 28. 09:58
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
Nyugi, egy idő után nem fogják kérdezni. Az még szarabbul fog esni...
2012. dec. 28. 10:07
 2/12 anonim ***** válasza:
63%

Vidéken hatalmas probléma, mintha e körül forogna a világ. Legyen partnered, ha répa van a fülében, akkor is, és egyél, mer' az a szép, aki jó kövér.

Találj ki valami frappáns választ, mert hamarosan jön majd a "búza vagy?" című roppant humoros kérdés

2012. dec. 28. 10:08
 3/12 anonim ***** válasza:
Félnek attól h meleg vagy.
2012. dec. 28. 10:16
 4/12 A kérdező kommentje:

Na látjátok, én ezért utálom a melegeket. Mert ha nem lennéenk, rólam se gondolnák, mert még a feltételezés is vérlázító.

Valami tipp. Hogy tegyem magam hasznossá?

2012. dec. 28. 10:18
 5/12 anonim ***** válasza:
Az emberek (és a rokonok) nagy része sajna ilyen, szeretnek beleszólni a másik életébe, szeretnek kíváncsiskodni stb. Az az igazság, hogy bizonyos életkorban már "elvárás", hogy legyen valakid, és nem értik meg, hogy miért az ellenkezője van. A rokonok meg még rosszabbak, azt hiszik, hogy nekik még több joguk van kérdezősködni, "jópofáskodni" egy-egy családtaggal, rokonnal. Az ilyeneket talán csak azzal tudod leszerelni, ha elküldöd őket a ...-ba. Drasztikus megoldás, de lehet, hogy amíg nem tudatod velük határozottan, hogy te nem szeretnél erről beszélni, addig nyaggatni fognak.
2012. dec. 28. 10:30
 6/12 A kérdező kommentje:
arra gondoltam kereshetnék barátnőt, de azt ygy nem lehet. ahhoz hatalmas mázli kell h ne legyen foglalt.
2012. dec. 28. 10:37
 7/12 anonim ***** válasza:
Na detto ugyanez a helyzet nálam is.Csak engem nem a szüleim piszkálnak vele hanem az ismerőseim.Unom már én is,de mást nem tudok csinálni mint lesz.rni a véleményüket.Én tudom,hogy nekem mi a jó.És nem fogok azért összejönni valakivel,hogy na végre legyen valaki mellettem.Mert ez szánalmas dolog.Szerintem,te se foglalkozz különösebben mások véleményével,idióta kérdéseikkel.
2012. dec. 28. 10:50
 8/12 anonim ***** válasza:
A legtöbb ember neveletlen és ez az oka. A másik, hogy felszínesek. Egy helyes képű emberről (csak mert helyes) azt gondolni, neki biztos sokkal könnyebb a csajozás, nagyon naiv és felszínes gondolkodást takar.
2012. dec. 28. 10:55
 9/12 A kérdező kommentje:
Hát ja, főleg ha tudnák milyen szarul is megy valójában és ezekkel a negatív stereotipiákkal csak megnehezítik a dolgomat.
2012. dec. 28. 11:08
 10/12 anonim ***** válasza:

20 év felett csaj nélkül ezek merülnek fel másokban:

1, elmebeteg

2, ronda

3,szerencsétlen,lúzer

4, önbizalomhiányos

5, kis pénisz - selejt

6, meleg

Ezeket feltételezik..

2012. dec. 28. 14:08
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!