Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Unom már ezt a rohadt kérdést, hogy "Miért nincs barátnőd? " Miért nem hagynak ezzel békén?
21 éves vagyok megvan mindenem, a kinézetem előnyös, a gondolkodásommal nincs gond, az önbizalmam megvan. Viszont van egy "hatalmas" hiányosságom, amitől kb. félembernek néznek. Mégpedig, hogy nincs barátnőm. Ennek a valódi oka az, hogy én csak olyannal jönnék össze, akit tényleg szeretek, eddig 3 ilyen lány volt, mind3nak kapcsolata van, és volt amikor megismertem. Ennyi.
De a szüleim, a rokonaim, ismerőseim ezt képtelenek megérteni. Budapesti vagyok de rengeteg vidéki rokonunk van és ha így körbeutazunk mindenhol ugyanez a rohadt kérdées: Van barátnőd? Mi az h nincs barátnőd? Már réges rég barátnő kellett volna neked? Ilyen jóképű fiúnak miért nincs barátnője? Jaj de helyes vagy biztos nagyon szép barátnőd van...Én ezekre egyszerű egykedvűséggel nyökögök valamit, majd igyekszem elterelni a témát. Nem értem, miért nem hagynak ezzel békén. Majd ha én akarom lesz barátnőm. Eddig bőven jók voltak a kisebb kalandok. Most komolyan ennyire gáz h vkinek 21 évesen nem volt komoly kapcsolata?
Vidéken hatalmas probléma, mintha e körül forogna a világ. Legyen partnered, ha répa van a fülében, akkor is, és egyél, mer' az a szép, aki jó kövér.
Találj ki valami frappáns választ, mert hamarosan jön majd a "búza vagy?" című roppant humoros kérdés
Na látjátok, én ezért utálom a melegeket. Mert ha nem lennéenk, rólam se gondolnák, mert még a feltételezés is vérlázító.
Valami tipp. Hogy tegyem magam hasznossá?
20 év felett csaj nélkül ezek merülnek fel másokban:
1, elmebeteg
2, ronda
3,szerencsétlen,lúzer
4, önbizalomhiányos
5, kis pénisz - selejt
6, meleg
Ezeket feltételezik..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!