Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy hozzam be magam érettségileg a velem egy korosztályúakhoz?
Az a helyzet hogy 15 éves vagyok lassan már 16 és nagyon cikinek érzem hogy még nem csókolóztam igazán még rendes barátnőm sem volt. Lehet hogy a kifejtés kicsit hosszú lesz de dióhéjban így tudom leírni.
Egyke gyerek vagyok olyan akit még széltől is óvtak a szülei mert én vagyok nekik csak stb. Ezért még az általános iskolában is eléggé ki voltam téve az ilyen szekálásoknak, nem bírtam beilleszkedni, meg alkalmazkodni sem sokszor, ez az igazság. De most átkerültem koliba és már vannak haverjaim meg hasonlók és gyakran a csajok a téma, és mindenki mondja h ő ekkor meg akkor csókolózott. És én erre nem tudok mit mondani. Tehát hogy kell odamenni egy lányhoz? Mert én még az elején is tartok attól h lúzernek nét és ezt a 4 évemet is úgy elcseszem mint a többit. Tehát mit csináljak h behozhassam magam a velem egy korosztályúakhoz?(mármint barátnő ügyben) Meg aztán majd másban is???
A válaszokat előre is köszönöm!
Teljesen hülyén gondolkodsz, nem a barátnőszerzéstől leszel "érett". Ha már van munkád, nem b@szod el a tanulásod 12. év végén, hogy mekiben kelljen dolgoznod, akkor mondhatod magadra, hogy érett vagy.
Amúgy is, ha máris így állsz neki, hogy elkezdesz erőlködni, hogy "jaj, kéne csaj, kéne csaj", akkor azt előbb utóbb még a te korosztályodbeli lányok is megérzik és taszítónak találják. Amúgy képzeld, én is antiszoc voltam általánosban és engem is cseszegettek. Most már nem.
Itt vagyok 20 évesen, nekem csak egy igazi barátnőm volt, az is másfél évig. Csak úgy jött, hozta a véletlen, egy bulin találkoztunk, ahol közös ismerőseink voltak, én pedig láttam, hogy bejövök neki, így cselekedtem. Előtte 18 éves koromig ugyanúgy szerencsétlennek éreztem magam nőügyekben, mint te (most is annak érzem magam xD). És hiába a "jaj, barátnő", 20 éves létemre úgy érzem magam, mint valami nagyra nőtt gyerek, tehát ez nem változtat, aki pedig így gondolkodik és ezt sulykolja beléd, az egy gyökér.
Azt tudom tanácsolni, hogy ne fordulj azért magadba, ha tényleg vannak jóarc haverok, akkor járj el velük kocsmázni, koncertezni. Ne idd le magad a sárga földig, mert az szánalmas és ha olyan vagy mint én, akkor átváltozhatsz lelkizős-depizős részeggé. Csak mozdulj ki. A csajok meg jönnek, ha eljön az idő.
"Annyira tartok a leégéstől, hogy oda se merek menni a csajhoz, akkor mit csinálja?"
Max azt mondja, hogy "kösz, de nem". Vagy kiröhög a barátnőjével (akkor még jobb is, hogy nem jöttél össze azzal a felszínes pitsával). És akkor mi van? Vége a világnak? Soha többet nem próbálkozol? Na ne már.
Több esélyed van, ha már az elején nem úgy mész oda, hogy az arckifejezésed, mozgásod is azt a metakommunikációs üzenetet továbbítja, hogy "egy rakás szerencsétlenség vagyok". Csak nyugi.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!