Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Férfiak! (20-on éves korosztál...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Férfiak! (20-on éves korosztály) Milyen a jó barátnő?

Figyelt kérdés
Érdekelne, hogy kire mondjátok, hogy szuper, nagyszerű barátnő. Milyen tulajdonságokkal rendelkezik az a nő, akiért mindent megtennétek, és nem engednétek el soha?
2012. dec. 28. 12:26
1 2
 1/17 anonim ***** válasza:
61%
Nem kövér,jó vele az ágyban,megértő,okos,lehet vele beszélgetni,őszinte és tud engem szívből szeretni.Ha találok egy ilyet,akkor nem szeretném elhagyni és azt se,ha ő tenné.
2012. dec. 28. 12:31
 2/17 anonim ***** válasza:
82%
Szívből szeret, ahogyan csak lehet valakit. Nem ver át. Olyan akit én is tudok, szeretni. ŐSZINTÉN örül nekem, hogy vagyok.
2012. dec. 28. 12:34
 3/17 anonim ***** válasza:
19%
meg szeresse a focit, és hozzon sört!
2012. dec. 28. 12:34
 4/17 anonim ***** válasza:
71%
szeresse a csendet:D
2012. dec. 28. 12:36
 5/17 anonim ***** válasza:
78%
Nem túl kövér és nem túl sovány (bár ezen lehet javítani, ha kész együttműködni és nem egy hisztis pitsa), szép arca van, értelmes és mindenek előtt hűséges hozzám.
2012. dec. 28. 12:39
 6/17 anonim ***** válasza:
76%
Ja és azt kihagytam, hogy szende és kedves! Az is nagyon fontos. Ha túl sokat képzel magáról és semmi nem elég neki, akkor kár vele próbálkozni, mert úgy is minden apró baromsággal baja lesz.
2012. dec. 28. 12:40
 7/17 anonim ***** válasza:
42%
tudja hol a helye
2012. dec. 28. 12:56
 8/17 anonim ***** válasza:
64%

Beéri még velem is :-)

Nemszeriti a mások szerint "szórakozóhelyeket", csak a kis baráti kerti partikat.

Ért a fegyverekhez, és kocsikhoz.

Karácsonyra is kértem valami hasonlót, de nem kaptam meg.

Talán majd a husvéti nyuszi meghozza XD

23f

2012. dec. 28. 13:38
 9/17 anonim ***** válasza:
76%

Aki teljesen megért és mindig van vele miről beszélni és teljes egészemben kíváncsi rám és érdeklem.

Külsőre,meg mindegy!De ne legyen se ocsmány,sem pedig bálna.

2012. dec. 28. 13:39
 10/17 anonim ***** válasza:

A legfontosabb: őszinte.

Szívből szeret, ahogy az előttem szólók is megfogalmazták, egyszerűen csak örül, hogy vagyok és örömet okoz neki ha örömet szerezhet. Kedves, okos, megértő és érzéki az ágyban :)

Ha ez megvan, akkor visszafele is ugyanígy működik.

2013. jan. 2. 22:32
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!