Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Szeretőt tartok, nős vagyok,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szeretőt tartok, nős vagyok, meddig mehet ez?

Figyelt kérdés
2 Hónapja tart a viszonyunk a kolléganőmmel, elvben sokáig tarthat, de azért kicsit parázok , mert ugye ha hosszabb távon csináljuk, kiderülhet, azt meg nem akarom, de feladni sem akarom. mit tegyek?

2012. dec. 28. 12:11
1 2 3 4 5
 31/46 anonim ***** válasza:
19%
Kikérem magamnak, én nem vagyok álszent hanem EGYENES. Csupa nagybetűkkel.
2012. dec. 28. 15:24
 32/46 anonim ***** válasza:
88%
Amíg a kolléganőd beléd nem szeret és "véletlenül" terhes nem lesz! Na ott már elkerülhetetlen a botrány!
2012. dec. 28. 15:35
 33/46 anonim ***** válasza:
25-ös, ott a pont :-)
2012. dec. 28. 15:35
 34/46 anonim ***** válasza:
74%
33-as vagyok. Abban az estben melyik nővel maradnál a gyerek miatt? :-)
2012. dec. 28. 15:36
 35/46 anonim ***** válasza:
19%

kérdező

álszent véleményekkel ne foglalkozz

mit érzel a szerető iránt?

2012. dec. 28. 16:03
 36/46 anonim ***** válasza:

Ez komoly?? A szeretőd van és emellett havonta egyszer lefekszel a feleségeddel, akivel megromlott a kapcsolat? Hol romlott el az, amiben van szex???? Ha ritkán is, de még mindig vonzódsz hozzá. Gondold végig miért vetted el, mi az ami megvolt a kapcsolatban és most nincs meg? Miért nem próbálod megmenteni a házasságodat ahelyett hogy pótszerkénz ribikkel próbálod pótolni ami otthon hiányzik? Először azt kellene magadban tisztázni, hogy van-e még remény arra, hogy a feleségeddel újra egymásra találjatok. Ha igen, akkor beszélj vele, tedd fel neki a kérdést, hogy szeretné-e helyrehozni?

Ha meg nem, akkor válj el, az mindenkivel szemben tisztességes lenne.

De amíg ezt át nem gondolod, nem tisztázod magadban, addig jegeld a munkahelyi könnyűvérű nőszemélyt.

2012. dec. 29. 00:02
 37/46 anonim ***** válasza:
33%

előttem szóló

nem tudom mi jogon ribized le azt a nőt,akiről a kérdező írt

gondolom megcsalt nő vagy...

2012. dec. 29. 00:31
 38/46 anonim ***** válasza:

Nem vagyok megcsalt nő (vagy legalábbis nem tudok róla), de lett volna lehetőségem rá, hogy egy nős pasi velem csalja meg a feleségét. Azonban vagyunk egy páran akik ezután nem tudnánk a tükörbe nézni és nem süllyednénk egy ilyen erkölcstelen nő szintjére.

Arról nem beszélve, hogy többet érek annál, hogy egy megunt feleség melletti pótszer legyek. Ha meg valaki ennyit ér, az az én szememben nem több, mint egy ribi.

2012. dec. 29. 01:01
 39/46 anonim ***** válasza:

előttem szóló

én se feleség,se szerető nem vagyok,voltam

de amiket látok magam körül,egyikhez sincs kedvem lenni

2012. dec. 29. 09:18
 40/46 anonim ***** válasza:
45%

"Az üzenet küldője: Trencsénszky Kriszti

Az üzenet címzettje: Ismeretlen válaszoló

Az elküldés időpontja: tegnap 13:29

Az üzenet oka: A kérdésre írt válasz: Szeretőt tartok, nős vagyok, meddig mehet ez?

"Nem mondtam,h könnyű...de nem is lehetetlen! Nem kell mindig a könnyebbnek hitt utat választani..."

Az üzenet szövege: Lehet, hogy valaki nem tudta egykor kinyitni a száját, de számtalan finom apró módón próbálta a másiknak észre vetetni, hogy ....."

Privátban üzengető kedves ismeretlen...légyszi ne traktálj az életeddel, mert nem érdekel! Ehhez az üzenethez pedig: nyisd ki a szád!!! Tudod sokan nem értik a "jeleket", mert azt csak te érted és veszed jelnek!

2012. dec. 29. 14:02
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!