Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szeretőt tartok, nős vagyok, meddig mehet ez?
18
ezt amit írsz, csak egy normális, és csupasziv egyednél lehet így megjátszani, de annál nem aki fegyverként használja a gyerekét.
"A helyes sorrend:jó kapcsolat- valami elromlik- kinyitom a pofám"
Ha ez ilyen könnyű lenne, mily jó lenne.
Édesem!
Ha annyira zavar a helyzet, akkor vess véget neki.
Ha meg nem zavar, akkor mit parázol itt a Gyk-n?
És hogy mit csinálj? Nyomd rá a forró vasalót a farkadra. Amíg az gyógyulgat, addig van időd az eszeddel is gondolkodni, hogy ki a fontosabb.
Majdnem 10 évig voltam szerető... Hát nem vagyok rá büszke, de kis tudatlan fruska voltam, aki elhisz mindent a szerelmének...
10 évig vártam, hogy felnőnek a gyerekek, majd ha meglesz az új lakás, majd ha .. majd ha... Na meguntam és szakítottam... Soha nem tudta meg a felesége, max sejtette, hogy van a férjének valakije. Mai napig nem tudja...
Azóta férjhez mentem és boldog vagyok. ...és remélem az én férjemnek nem lesz szeretőre szüksége... (tudom, megérdemelném...)
Én 15 évig voltam szerető, volt, hogy rezgett a léc, de mindig sikerült megúszni a lebukást.
Egyébként a környezetünkbe szinte mindenki tudta, de senki nem szólt sem a férjemnek, sem az ő feleségének.
Hogy meddig tarthat, sok mindentől függ. De főleg attól, hogy vannak-e nagy érzelmek a kapcsolatban, mert az enyém szerelem volt és ezért nem tudtunk szakítani, még akkor sem mikor nyugdíjba ment, és a találkozások megszervezése nagyon nehéz lett.
Ha csak szexpartnert jelent neked, akkor ne kockáztass!
Itt mennyi álszent ember van. Egyet értek veled kérdező, én is a szeretőt választottam volna a helyedben, de sokáig nem lehet csinálni, mert fel fog emészteni. Hogy a kolléganőddel mi lesz, nem tudom. Lehet annyira belelovalja magát ebbe, hogy depresszióba süllyed, hogy nem kaphat meg. Nem jó játék!
Ugíanis az esetek 90%-ában akik megcsalják a párjukat, érzelmi örvénybe kerülnek. Ráadásul így akarják felhívni magukra a figyelmet, hog nincs minden rendben a kapcsolatukban.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!