Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Szeretőt tartok, nős vagyok,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szeretőt tartok, nős vagyok, meddig mehet ez?

Figyelt kérdés
2 Hónapja tart a viszonyunk a kolléganőmmel, elvben sokáig tarthat, de azért kicsit parázok , mert ugye ha hosszabb távon csináljuk, kiderülhet, azt meg nem akarom, de feladni sem akarom. mit tegyek?

2012. dec. 28. 12:11
1 2 3 4 5
 21/46 anonim ***** válasza:
46%

18

ezt amit írsz, csak egy normális, és csupasziv egyednél lehet így megjátszani, de annál nem aki fegyverként használja a gyerekét.

2012. dec. 28. 13:04
 22/46 anonim ***** válasza:
94%
Van egy lányod! Ha vele csinálná ezt a férje,te lennél az első,aki szétrúgnád a férje s.ggét,nem igaz? A helyes sorrend:jó kapcsolat- valami elromlik- kinyitom a pofám,hátha változik- az előbbit megteszem még párszor- szakítok,mert elég volt- új kapcsolat! Meddig nehet? Amíg az asszony tűri,h két kapura játsz,mert te magadtól úgysem fejezed be!
2012. dec. 28. 13:15
 23/46 anonim ***** válasza:
27%

"A helyes sorrend:jó kapcsolat- valami elromlik- kinyitom a pofám"

Ha ez ilyen könnyű lenne, mily jó lenne.

2012. dec. 28. 13:18
 24/46 anonim ***** válasza:
74%
Nem mondtam,h könnyű...de nem is lehetetlen! Nem kell mindig a könnyebbnek hitt utat választani...
2012. dec. 28. 13:22
 25/46 anonim ***** válasza:
87%

Édesem!

Ha annyira zavar a helyzet, akkor vess véget neki.

Ha meg nem zavar, akkor mit parázol itt a Gyk-n?

És hogy mit csinálj? Nyomd rá a forró vasalót a farkadra. Amíg az gyógyulgat, addig van időd az eszeddel is gondolkodni, hogy ki a fontosabb.

2012. dec. 28. 13:26
 26/46 anonim ***** válasza:
93%
Nagybátyám 8 évig csinálta, és végül ő borította a bilit. Szóval lehet sokáig.
2012. dec. 28. 13:43
 27/46 anonim ***** válasza:
64%

Majdnem 10 évig voltam szerető... Hát nem vagyok rá büszke, de kis tudatlan fruska voltam, aki elhisz mindent a szerelmének...

10 évig vártam, hogy felnőnek a gyerekek, majd ha meglesz az új lakás, majd ha .. majd ha... Na meguntam és szakítottam... Soha nem tudta meg a felesége, max sejtette, hogy van a férjének valakije. Mai napig nem tudja...

Azóta férjhez mentem és boldog vagyok. ...és remélem az én férjemnek nem lesz szeretőre szüksége... (tudom, megérdemelném...)

2012. dec. 28. 13:49
 28/46 anonim ***** válasza:
54%

Én 15 évig voltam szerető, volt, hogy rezgett a léc, de mindig sikerült megúszni a lebukást.

Egyébként a környezetünkbe szinte mindenki tudta, de senki nem szólt sem a férjemnek, sem az ő feleségének.

Hogy meddig tarthat, sok mindentől függ. De főleg attól, hogy vannak-e nagy érzelmek a kapcsolatban, mert az enyém szerelem volt és ezért nem tudtunk szakítani, még akkor sem mikor nyugdíjba ment, és a találkozások megszervezése nagyon nehéz lett.

Ha csak szexpartnert jelent neked, akkor ne kockáztass!

2012. dec. 28. 14:05
 29/46 anonim ***** válasza:
67%
#27 Nem érdemelnéd meg. Igen, aljas dolgot tettél, de szerelmes voltál, fiatal, és naív. Ha valóban őszintén megbántad, és soha többet nem tennél ilyet, akkor te sem érdemled meg. :)
2012. dec. 28. 14:06
 30/46 anonim ***** válasza:
41%

Itt mennyi álszent ember van. Egyet értek veled kérdező, én is a szeretőt választottam volna a helyedben, de sokáig nem lehet csinálni, mert fel fog emészteni. Hogy a kolléganőddel mi lesz, nem tudom. Lehet annyira belelovalja magát ebbe, hogy depresszióba süllyed, hogy nem kaphat meg. Nem jó játék!

Ugíanis az esetek 90%-ában akik megcsalják a párjukat, érzelmi örvénybe kerülnek. Ráadásul így akarják felhívni magukra a figyelmet, hog nincs minden rendben a kapcsolatukban.

2012. dec. 28. 14:16
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!