Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Szeretőt tartok. Meddig lehet...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szeretőt tartok. Meddig lehet ezt így folytatni?

Figyelt kérdés
Tartós párkapcsolatban élek, de 1.5 éve van egy szeretőm. Neki is van kapcsolata és nem is szeretnénk egymástól mást, mint szexet. Ezt tisztáztuk már az elején és jól működik. Lesz ebből bajom? Meddig lehet ezt így folytatni? 21/L
2010. ápr. 11. 15:59
 1/9 anonim ***** válasza:
100%
figyelj ez iyg nem tul sokáig mehet egyszer oké kriprobáltad nem jo de hát ok ha szereted barátod/férjed/párod mintom én akor hagyd el a szeretödet ha öt szereted hagyd el a párod
2010. ápr. 11. 16:01
 2/9 anonim ***** válasza:

Nem értem egyáltalán, 21 évesen minek szeretőt tartani úgy, hogy van is barátod. Még ha egyedül lennél, és szexpartnert keresnél - én azt se helyeslem, de ha mindketten egyedülállók vagytok, és ugyanazt akarjátok, akkor végülis korrekt. Na de így! Én minden helyzetben tisztességtelennek tartom a megcsalást, de egy kis fokkal jobban meg lehet érteni, ha valaki nem akarja felrúgni a házasságát, 3 gyerekes családját, és inkább sunnyog - bár úgyis az is le fog bukni,és meg is érdemli. De Te 21 évesen simán kiszállhatsz, ha nem elégít ki a jelenlegi kapcsolatod. Komolyan nem értelek.

29/n

2010. ápr. 11. 16:03
 3/9 A kérdező kommentje:
Szeretem a párom, de a szeretőmmel sokkal jobb a szex!
2010. ápr. 11. 16:03
 4/9 anonim ***** válasza:
Addig nyugodtan folytathatod, amíg a tükörbe nézve nem hányod el magad.
2010. ápr. 11. 16:06
 5/9 anonim ***** válasza:
100%

mi lenne ha a pároddal próbálnád ezt megbeszélni. Hogy neked nem kielégítő vele a szex, és szeretnéd ha változtatnátok egykét dologban

szerintem simán megértené

Én el tudnám fogadni (de hogy szeretőt tartasz azt nem)

25F

2010. ápr. 11. 16:23
 6/9 A kérdező kommentje:
Beszéltünk már róla, de akkor sem olyan. Mellette nem tudok igazán önmagam lenni. Nem tudom neki átadni magam teljes egészében. Nem ő a hibás!
2010. ápr. 11. 16:26
 7/9 anonim ***** válasza:
87%
arra nem gondolsz hogy lehet hogy ő is így van ezzel? mond csak meg neki hogy mással kefélsz és hogy innentől neki is szabad a pálya. Megnézném milyen fejet vágnál ha ő is mást kúrogatna nem téged, valahogy nem tudom elképzelni hogy hujjdenagyon jól esne neked.
2010. ápr. 11. 17:13
 8/9 anonim ***** válasza:
100%

Értem,de főleg ilyen fiatalon, amikor még csak jártok, és viszonylag könnyen lehet szakítani, nem így kéne ezt megoldani. Nem ő az igazi, ne csald meg, hanem merj szakítani tisztességgel. Neked hogy esne, ha másfél éve megcsalnának? Nem vagy egy egyenes ember, változtatni kéne ezen. legalább saját magadhoz légy őszinte.

második

2010. ápr. 11. 17:14
 9/9 anonim ***** válasza:
qrvára szeretheted a pasidat ha másfél éve csalod.és az nem kifogás h nem jó vele a szex.én akkor sem csalnám meg a páromat ha nem lenne jó vele a szex,mivel szeretem.hanem inkább megpróbálnám vele megbeszélni h min kéne változtatni h jobb legyen.ebből látszik h egy ribi vagy.ennyi.
2010. ápr. 11. 21:29

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!