Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szeretőt tartok. Meddig lehet ezt így folytatni?
Nem értem egyáltalán, 21 évesen minek szeretőt tartani úgy, hogy van is barátod. Még ha egyedül lennél, és szexpartnert keresnél - én azt se helyeslem, de ha mindketten egyedülállók vagytok, és ugyanazt akarjátok, akkor végülis korrekt. Na de így! Én minden helyzetben tisztességtelennek tartom a megcsalást, de egy kis fokkal jobban meg lehet érteni, ha valaki nem akarja felrúgni a házasságát, 3 gyerekes családját, és inkább sunnyog - bár úgyis az is le fog bukni,és meg is érdemli. De Te 21 évesen simán kiszállhatsz, ha nem elégít ki a jelenlegi kapcsolatod. Komolyan nem értelek.
29/n
mi lenne ha a pároddal próbálnád ezt megbeszélni. Hogy neked nem kielégítő vele a szex, és szeretnéd ha változtatnátok egykét dologban
szerintem simán megértené
Én el tudnám fogadni (de hogy szeretőt tartasz azt nem)
25F
Értem,de főleg ilyen fiatalon, amikor még csak jártok, és viszonylag könnyen lehet szakítani, nem így kéne ezt megoldani. Nem ő az igazi, ne csald meg, hanem merj szakítani tisztességgel. Neked hogy esne, ha másfél éve megcsalnának? Nem vagy egy egyenes ember, változtatni kéne ezen. legalább saját magadhoz légy őszinte.
második
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!