Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A mai csajok többsége miért ennyire elkényelmesedett?
Igazából én is ehhez a korosztályhoz tartozom, de nem érzem magamat ilyennek és a szűk ismerőseim (akik velem egykorúak) sem ilyenek.
Én a csajokon vettem inkább észre, azért randik során lejön elég hamar. Nincs semmi érdeklődési körük, csak a "pörgés", céltalanul vannak a világban. A legtöbb még főzni sem tanult meg, ami szerintem elég ciki rájuk nézve.
Miért, ha tud főzni, akkor attól majd lesz valami életcélja?
Inkább olyanokat ismerek, fiúk-lányok vegyesen, akik csak tanulni akarnak, vagy azt se, dolgozni már nem annyira. Van, amelyik főzni is tud, de ez nem változtat a hozzáállásán.
Az egész társadalom kezd elkorcsosulni. A fiatalok fele életképtelen. Csak a divat, az alkohol, a bulik és a szex.
A másik fele keresi az útját. S vannak a nagyon szerencsések, akik tudják, mit akarnak. Személy szerint, most, 23 éves koromban rajzolódott ki, hogy mit is szeretnék. De eddig is dolgoztam, és próbáltam jobb lehetőségeket keresni.
Áhhh.. ez nem csak az általad leírt korosztályra igaz. A harmincas egyedülálló nők legtöbbje is ilyen.
Depressziós, mert egyedül van, s ezért nem enged közel senkit magához, mert mi van ha megint csalódik.... azaz továbbra is egyedül lesz, s panaszkodik, hogy milyen igazságtalan az élet, pedig ő különleges.... Hányszor hallottam ezt a ritmust. Amikor meg közelednél jobban, akkor kapod, hogy még nem biztos. ... S egy idő után kiteszed, mert neked kevés, s akkor jön: .... mert te is csak szexet akartál tőlem, s most meg kidobsz mert meguntál.
Csoda, hogy nem bolondulsz bele, de azért túlzott lelkiismeret furdalásom nincs. :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!