Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » A mai csajok többsége miért...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A mai csajok többsége miért ennyire elkényelmesedett?

Figyelt kérdés
A mai 18-25 közötti korosztály többségén (tisztelet a kivételnek persze!) azt vettem észre, hogy csak úgy teng-leng a világban. Nincsenek céljaik, csak hatalmas elvárásaik, ők viszont szinte semmit nem hajlandóak tenni ez ügyben, csak várják a sült galambot. Általában azt sem tudják mit akarnak, csak amolyan "majd lesz valahogy" hozzáállással próbálják kibekkelni az életet. Ez elég kiábrándító valahol.
2012. dec. 28. 10:59
 1/9 anonim ***** válasza:
Erre a korosztályra mindig is azt mondták, amit te most.
2012. dec. 28. 11:00
 2/9 anonim ***** válasza:
Nem csak a csajok kényelmesedtek el, de ez sem minden esetben ihgaz. 25/f
2012. dec. 28. 11:00
 3/9 anonim ***** válasza:
*igaz
2012. dec. 28. 11:01
 4/9 A kérdező kommentje:

Igazából én is ehhez a korosztályhoz tartozom, de nem érzem magamat ilyennek és a szűk ismerőseim (akik velem egykorúak) sem ilyenek.

Én a csajokon vettem inkább észre, azért randik során lejön elég hamar. Nincs semmi érdeklődési körük, csak a "pörgés", céltalanul vannak a világban. A legtöbb még főzni sem tanult meg, ami szerintem elég ciki rájuk nézve.

2012. dec. 28. 11:10
 5/9 anonim ***** válasza:

Miért, ha tud főzni, akkor attól majd lesz valami életcélja?

Inkább olyanokat ismerek, fiúk-lányok vegyesen, akik csak tanulni akarnak, vagy azt se, dolgozni már nem annyira. Van, amelyik főzni is tud, de ez nem változtat a hozzáállásán.

2012. dec. 28. 11:18
 6/9 A kérdező kommentje:
Ne forgasd ki a szavaimat, nem ezt mondtam! Egyszerűen csak megjegyeztem, hogy huszonéves nő léttükre sokan meg sem akarnak tanulni főzni. De említhetném a többi házimunkát is, ez szerintem igénytelenség. Nyilván nem ettől lesz életcéljuk, valójában inkább ez is a hozzáállásuk terméke.
2012. dec. 28. 11:27
 7/9 anonim ***** válasza:
A fejemet azért leharapni nem kell.
2012. dec. 28. 11:30
 8/9 anonim ***** válasza:

Az egész társadalom kezd elkorcsosulni. A fiatalok fele életképtelen. Csak a divat, az alkohol, a bulik és a szex.

A másik fele keresi az útját. S vannak a nagyon szerencsések, akik tudják, mit akarnak. Személy szerint, most, 23 éves koromban rajzolódott ki, hogy mit is szeretnék. De eddig is dolgoztam, és próbáltam jobb lehetőségeket keresni.

2012. dec. 28. 11:34
 9/9 anonim ***** válasza:

Áhhh.. ez nem csak az általad leírt korosztályra igaz. A harmincas egyedülálló nők legtöbbje is ilyen.

Depressziós, mert egyedül van, s ezért nem enged közel senkit magához, mert mi van ha megint csalódik.... azaz továbbra is egyedül lesz, s panaszkodik, hogy milyen igazságtalan az élet, pedig ő különleges.... Hányszor hallottam ezt a ritmust. Amikor meg közelednél jobban, akkor kapod, hogy még nem biztos. ... S egy idő után kiteszed, mert neked kevés, s akkor jön: .... mert te is csak szexet akartál tőlem, s most meg kidobsz mert meguntál.

Csoda, hogy nem bolondulsz bele, de azért túlzott lelkiismeret furdalásom nincs. :D

2012. dec. 28. 12:02

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!