Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogy tehetném magam túl rajta? 18L

Figyelt kérdés
Kereken 2 éve ismerkedtem meg egy sráccal.Nagyon jó barátok lettünk,kb fél évig csak azt éreztem iránta,aztán utánna beleszerettem...rájöttem h hihetetlen pasi...udvarias,segítőkész,kedves,aranyos,jól néz ki,kultúrált,humoros egy szóval minden megvan bennt,amit kerestem.Mivel akkor már jóban voltunk elég sok időt töltöttünk együtt,közös baráti kör,érdeklődési kör stb...egy barátom nyomán megtudta h totál beleestem.És bocsánatot kért,megmondta hogy nem viszonozza,de barátok továbbra is maradhatnánk...azóta is jóban voltunk,nagy nehezen próbáltam a dolgot elviselni....voltak hullámvölgyeink,de aztán helyreáltt a barátság,ugyanugy tudtunk egy kis idő után tekinteni egymásra mint azelőtt...az én érzelmeim is lassan csillapodtam,kezdtem meglátni a hibáit...egyikőnknek sem volt/azóta sincs párkapcsolata..aztán most jött a Karácsony.Hagyományosan a szüleimnél töltöttem az ünnepeket,de(pedig már hónapok óta nem fantáziáltam róla) egyszercsak eszembe jutott hogy milyen jó lenne vele lenni,bárcsak együtt karácsonyozhatnánk,közel engedne magához...kijöttek a könnyeim/meg sírógörcs annyira hiányzott...úgy érzem nem tudok szabadulni sem tőle sem az érzéstől...nagyon szeretem,úgy érzem jobbat soha nem találhatnék de tudom hogy ő nem szeret,mégsem érzem/éreztem soha reménytelennek...help!
2012. dec. 26. 18:37
 1/2 anonim ***** válasza:
Ismerős érzés, így Karácsony előtt nekem is eszembe jutott a nekem is kb 2 évvel ezelőtti barátnőm, aki azóta már mással van... Szar ez az érzés, és hiába jön elő folyton, nagyon nincs mit tenni.
2012. dec. 26. 18:58
 2/2 anonim ***** válasza:

Ez mindenkivel megesik, szóval mindenki együtt érez veled, de attól még segíteni nem tudunk rajtad. Ha nem vagy elég erős, hogy egyedül elfojtsd az érzéseidet, akkor kénytelen leszel várni, míg magától el nem múlnak. Gondolom, mindenki azt tanácsolná most neked, hogy pasizz, de akkor valószínűleg csak Őt keresnéd mindenkiben, és az nem feltétlen jó, mert esetleg olyanban is" megtalálnád" Őt, akibe csak beleképzeled, és az megint egy csalódás. Szóval inkább tanuld meg uralni az érzelmeidet, aztán ha elmúlt a szerelem, kereshetsz valaki mást.

Sok szerencsét, kicsi lány. Egyszer talán majd rájössz, hogy az élet már csak ilyen, és egy egyszerű szerelmi csalódás nem fog így megviselni.

F/27, egy nemlétező személy

2012. dec. 26. 19:00

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!