Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan tehetném túl magam rajta?
Ugyancsak egy plátói szerelem volt, de nagyon szép és nagyon ritka lány volt. Az interneten ismerkedtünk meg, kétszer láttam élőben, azóta teljesen belezúgtam. De az internetről teljesen eltűnt, társat elvileg nem talált magának, de lettek neki barátai. Másoknak is eltűnt.
És hiába, hogy csak plátói volt az egész, nagyon szerettem volna valóra váltani. Meg nem tudom magam könnyen túltenni magam az ilyeneken, egyáltalán nem úgy látom, hogy "a földön hárommilliárd nő él", mindig nehezen teszem magam túl ezeken.
Egy héten belül 20/f
Nem fogod magad túl tenni rajta ne is éld bele magad !
Ezt bizd az időre mert minden sebet be gyogyit! szerelemel mulik az idő idővel mulik a szerelem
Gondolom még nem volt hosszabb kapcsolatod, hogy ez ennyire megvisel. Ha ez vígasztal, akkor másfél éves kapcsolatomnak lett vége(ez sem egy hosszú időtartam), de pár hónap alatt kihevered.. Addig meg jönnek a nyugtatóteák, a sport és a soksok pihenés:)
19/L
És mi lenne, ha előkeríteném? Nevét, születési idejét tudom, valahol Budán lakhat. Meg tudom, hogyan néz ki.
Annyit tudok, hogy nem miattam tűnt el és valamit nagyon titkol. Lehet, hogy titokban van neki egy párja?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!