Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak! Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mire véljem ezt?!
Figyelt kérdés
Barátnőm kiment külföldre, csak skypeon tudjuk tartani a kapcsolatot. Van egy gyerek, akivel itthon beszélgetett, és láttam hogy olyanokat írnak egymásnak, ami túl megy a barátságon. Azt mondta, csak nagyon jó haverok. Ma beszéltünk skypeon, hallottam írnak neki. Mondta, hogy rossz helyre küldött valamit. Kérdeztem hova? Mondta hogy Dávidnak. A gyereket is úgy hívják, akivel beszélt. Mondta hogy megy mert nagyon fáradt stb. Lement, írtam még neki egy üzit, amit kézbesített a skype. Tehát rejtve van. Mire véljem ezt?
2012. dec. 25. 21:35
1/8 anonim válasza:
Sajnállak haver komolyan :S:S
Lehet kise fog derülni, hogy megcsal, illetve itt már kiderült, de lehet, hogy majd szakitani fog. Készülj fel a semmi jora
2012. dec. 25. 21:52
2/8 anonim válasza:
Ez nem jelent semmi jót, ennek vége haver. Titkolózó nő + titkos udvarló = kapcsolatnak vége.
2012. dec. 25. 21:56
3/8 anonim válasza:
Ez azért nem olyan biztos. Lehet, hogy nem akar vele aggasztani, mert úgysem hiszed el, hogy csak haverok. Nekem is van egy csaj barátom, krvajó fej sokat szoktunk beszélgetni meg úgy igazából szerintem meg is lennénk, de van egy barátja, szóval nem nagyon erőltetjük ezt a dolgot. Néha szoktunk vele hülyéskedni, de egyszer mi ezt megbeszéltük. Tisztáztuk a dolgot, hogy a magánélete az neki is, nekem is a sajátunk és ennyi. Mondta, hogy a barátja eleinte nem hitte el, hogy nincsen semmi, de azóta már lassan családtag leszek :D
Szóval szerintem ha igazán téged szeret a csaj akkor nincsen gond.
2012. dec. 25. 22:00
4/8 A kérdező kommentje:
A csávónak is barátnője van, ezt nem mondtam. Higgadt fejjel a történet : Láttam egy beszélgetést, amiben így imádlak úgy imádlak életem volt. Kiakadtam, de nem szóltam. Másnap láttam, hogy a gyereknek van egy közös képe barátnőmmel. Mondtam nőmnek, hogy láttam exedről egy képet (Mivel ezalatt is így imádlak úgy imádlak volt) Aztán mondta, hogy milyen exem? Mondom ez a gyerek . Mondta, hogy nem az exe( miért hazudott volna ) csak jó barátok. Aztán, most ugye hogy kézbesítette a skype, írtam neki, hogy miért vagy rejtve? Erre írja, hogy most jött vissza, anyukájánál volt, még filmet keres. Ne hisztizzek! Mondtam hogy ez nem hiszti volt, csupán láttam.
2012. dec. 25. 22:01
5/8 anonim válasza:
Szerintem neki mondd ezt el így ahogy van. És tedd hozzá, hogy szerinted jogos a kérdés. Ő mit csinálna fordított esetben? Nem hiszem, hogy nem foglalkozna vele...
2012. dec. 25. 22:12
6/8 A kérdező kommentje:
azt csak nem mondhatom, hogy belekontárkodtam.
2012. dec. 25. 22:21
7/8 anonim válasza:
Mondjuk az igaz..
Pedig valahogy el kell neki magyarázni, hogy nyugtalanít a helyzet. Ne haragudjon meg a lány, nem bizalmatlanság, de azért mégiscsak zavaró. Majd ha hazajön, akkor mondja el szemtől-szembe mi a helyzet. Most ott a Skype-al úgysem fog megcsalni :)
2012. dec. 25. 22:34
8/8 A kérdező kommentje:
Ebben teljesen igazad van, csak tudod nem jó néven veszem, ha átb.sznak, hogy megyek aludni közbe a csávóval beszélget..:S
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!