Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Mire véljem a viselekedését?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mire véljem a viselekedését?

Figyelt kérdés

Az lenne a kérdésem,hogy van egy férfi,aki nekem nagyon tetszik.Néha úgy érzem én is neki,de csak néha.Reggelente ha találkozunk,akkor miníg úgy köszön,hogy rám néz,van hogy mosolyog,van,hogy nem. Van mikor úgy érzem vibrálás van körülöttünk,de van,hogy semmit nem. Pár napja meglátta,hogy gondban vagyok,hogy ki vigyázzon a kisfiamra,míg elintézem a dolgomat.Gondolkodás nélkül mondta,hogy nyugodtan hagyjam ott,majd Ő vigyáz rá.Labdáztak,meg szaladgáltak,tök jó kedvűen vártak.Másnap meg alig köszönt reggel,de délben,mikor egy kollegájával beszéltem,vagy 40-szer ment el melettünk,hogy miről beszélhetünk.

Lehet,hogy én is tetszem neki?

Honnan veszem észre,hogy tetszem egy férfinek??? Olyan béna vagyok ehhez,hogy sztem akkor sem venném észre,ha megmondaná! :)

Légyszi ne hurrogjatok le,és értelmes válaszokat kérek.

2012. nov. 8. 17:38
 1/4 anonim ***** válasza:
Na jo, egy kicsit flashbackeltem, mert hirtelen nem tudtam eldonteni, hogy a ferfi tenyleg letezik, vagy csak te kepzeled oda, de visszatertem a normalis kerekvagasba, ugyhogy annyit tudok mondani elso korben, hogy beszelgessetek, mint olyan. Tobbszor, tobbet. Indulasnak kivalo modszer, a tobbi pedig kesobb kiderul.
2012. nov. 8. 17:41
 2/4 anonim ***** válasza:
Biztos tettszel neki valamilyen szinten,nem véletlenül vigyázott a fiadra,másnap meg valószinű,azért volt morcos,mert ezek után várta a közeledésed,és nem úgy viselkedtél vele,ahogy ő elvárta volna.Lehet csak simán megköszönted és ennyi.Valószínű,hogy tutira tettszel neki,hiszen nem véletlenül ment el 40-szer,hanem mert kiváncsi volt,és féltékeny kicsit! Ugyhogy igen tettszel neki,csak valószínű kicsit félénk,nem mer közeledni,és rád vár,hogy vedd már észre,kezdeményezzél Te!! Ugyhogy HAJRÁ! Sok sikert!
2012. nov. 8. 17:45
 3/4 A kérdező kommentje:

Köszönöm...nehéz eset,mert a lányom osztályfőnöke...nem tudom,hogy csak a kollegái előtt nem akarja kimutatni,vagy tényleg nem jövök be neki...egyszer ilyen,másszor olyan...néha többször kis időre szemezgetünk,de rövidek ezek az összepillantások...de legalább vannak,és ennek is örülök...csak néha elhiszem,hogy jó,tetszem neki,másszor meg arra gondolok,lehet csak tanári tiszteletből köszön mosolyogva,vagy néz rám sűrűbben ....

Azt hiszem jó lenne ha most tini lehetnék :)

2012. nov. 8. 17:55
 4/4 anonim ***** válasza:
Szerintem hívd el magadhoz vacsorázni,vagy menjetek moziba,aztán minden kiderül,majd alakul,beszélgessetek,mondd el neki,mit érzel,kérdezzd meg ő mit érez,mit akar stb...
2012. nov. 8. 17:58

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!