Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mire véljem a viselekedését?
Az lenne a kérdésem,hogy van egy férfi,aki nekem nagyon tetszik.Néha úgy érzem én is neki,de csak néha.Reggelente ha találkozunk,akkor miníg úgy köszön,hogy rám néz,van hogy mosolyog,van,hogy nem. Van mikor úgy érzem vibrálás van körülöttünk,de van,hogy semmit nem. Pár napja meglátta,hogy gondban vagyok,hogy ki vigyázzon a kisfiamra,míg elintézem a dolgomat.Gondolkodás nélkül mondta,hogy nyugodtan hagyjam ott,majd Ő vigyáz rá.Labdáztak,meg szaladgáltak,tök jó kedvűen vártak.Másnap meg alig köszönt reggel,de délben,mikor egy kollegájával beszéltem,vagy 40-szer ment el melettünk,hogy miről beszélhetünk.
Lehet,hogy én is tetszem neki?
Honnan veszem észre,hogy tetszem egy férfinek??? Olyan béna vagyok ehhez,hogy sztem akkor sem venném észre,ha megmondaná! :)
Légyszi ne hurrogjatok le,és értelmes válaszokat kérek.
Köszönöm...nehéz eset,mert a lányom osztályfőnöke...nem tudom,hogy csak a kollegái előtt nem akarja kimutatni,vagy tényleg nem jövök be neki...egyszer ilyen,másszor olyan...néha többször kis időre szemezgetünk,de rövidek ezek az összepillantások...de legalább vannak,és ennek is örülök...csak néha elhiszem,hogy jó,tetszem neki,másszor meg arra gondolok,lehet csak tanári tiszteletből köszön mosolyogva,vagy néz rám sűrűbben ....
Azt hiszem jó lenne ha most tini lehetnék :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!