Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Mire véljem ezt a viselkedését...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mire véljem ezt a viselkedését a barátnömnek?

Figyelt kérdés
Amit tudnotok kell rolunk másfél éve már hogy együtt vagyunk. Egy bárban volt és mosolygot neki valami 30 év körüli tag és visszamosolygot és ott egy ideig nézték egymást meg mosolyogtak és ezt büszkén elmesélte nekem. Ö egy 17 éves csaj, egyébként én 18.

2012. aug. 7. 17:55
1 2
 1/17 anonim ***** válasza:
Közel a félrekúrás.
2012. aug. 7. 17:55
 2/17 anonim ***** válasza:
Picit beleunt, és több kalandra vágyik:S Beszéld meg vele, hogy nem-e akarja inkább kiélni magát kicsit, mintsem már most lekötni magát
2012. aug. 7. 17:57
 3/17 anonim ***** válasza:
Flörtölt. És elmesélte neked, hogy féltékennyé tegyen. Egyébként foglalkozol te eleget a barátnőddel? Meg szoktad dicsérni? Jobb lenn, ha ezeket a barátjától kapná meg, és nem más pasiktól!
2012. aug. 7. 17:58
 4/17 anonim ***** válasza:
lehet,hogy feltekennye akart tenni...?azert figyelj oda ra a tovabbiakban
2012. aug. 7. 17:59
 5/17 A kérdező kommentje:
igen törödök vele napi rendszereséggel vele vagyok folyton dicsérem és kedveskedek neki naponta kielégitem van amikor 2x is és mindent megbeszélunk ezért nem értem arra fogta hogy mikor valaki mosolyog neki akkor muszaly vissza mosolyogjon
2012. aug. 7. 18:02
 6/17 anonim ***** válasza:
Nézd....,most őszintén,ha valaki rámosolyog főleg egy vendéglátó helyen,akkor miért ne mosolyogna vissza?Szebb lenne ha mufurc,duzzogó képpel állna ott a pultban? Ilyen helyre szívesebben megy vissza a vendég,ahol kedvesek vele és mosolyognak rá,nincs igazam?
2012. aug. 7. 18:07
 7/17 anonim ***** válasza:
nem a lány a pultos, ő is vendég volt
2012. aug. 7. 18:13
 8/17 anonim ***** válasza:

Jah,elnézést figyelmetlen voltam.Akkor már más a tészta....

Félrekacsingatás gyanús az biztos.Valami nem kerek a kapcsolatotokban.

2012. aug. 7. 18:17
 9/17 A kérdező kommentje:
szerintetek mit tegyek?
2012. aug. 7. 18:18
 10/17 anonim ***** válasza:
semmit. Ilyenkor azt kell mondani a csajnak, hogy biztos bejöttél neki. Vagy: biztos megd.gott volna, mi? Aztán felejtsd el a dolgot.
2012. aug. 7. 18:28
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!