Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Mire véljem ezt a viselkedését...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mire véljem ezt a viselkedését a barátnömnek?

Figyelt kérdés
Amit tudnotok kell rolunk másfél éve már hogy együtt vagyunk. Egy bárban volt és mosolygot neki valami 30 év körüli tag és visszamosolygot és ott egy ideig nézték egymást meg mosolyogtak és ezt büszkén elmesélte nekem. Ö egy 17 éves csaj, egyébként én 18.

2012. aug. 7. 17:55
1 2
 11/17 A kérdező kommentje:
akkor csak törödjek bele hogy mással flörtöl?
2012. aug. 7. 18:32
 12/17 anonim ***** válasza:
szerintem ez semmi sem volt. Egymásra mosolyogtak és kész. Te soha nem nézel meg más lányokat? Ha csak ennyi, akkor ok. A lényeg, hogy ne menjen tovább.
2012. aug. 7. 18:41
 13/17 Hanariko ***** válasza:
nem olvastam végig a kommenteket, de egy mosolyban még nincs semmi. Biztos csak kedves akart lenni, vagy picit imponált neki hogy tetszik egy idősebbnek. Ezt igazán nem kell túldramatizálni.
2012. aug. 7. 19:50
 14/17 A kérdező kommentje:
ok köszönöm a válaszokat
2012. aug. 7. 20:24
 15/17 anonim ***** válasza:

Nem biztos, hogy azért mosolygott vissza, mert tetszett neki a férfi, és flörtölt volna szívesen vele. Én például, ha látom, hogy tetszek valakinek akaratlanul is elmosolyodok. Hiába nem jönnek be. És én is elszoktam mondania barátomnak, főleg, hogy ha idősebb férfinek tetszettem meg. És inkább csak azért, hogy kifejezzem, hogy egy érettebb férfi is tud úgy rám nézni...jó érzés, hogy nem csak egy fiatal kis libának látnak. Persze megeshet, hogy a lány nem így volt vele, mint én. Bár nem hiszem, hogy akkor így elújságolta volna. De a legjobb, hogy ha megkérdezed tőle, hogy miért mosolygott annyira, és miért volt neki olyan nagy büszkeség ez.Így nem fog emészteni, hogy de mi van ha... De mindenképp finoman kérdezd meg tőle. Mond meg, hogy rosszul esett amikor elmondta neked, és szeretnéd tudni, hogy....

19/L

2012. aug. 7. 23:24
 16/17 anonim ***** válasza:
Az én párom pl leszarja ha mással "flörtölök"(nem szoktam),vagy ha nekem valaki bókol én meg megmosolygom,vagy elmondom neki,hogy ahova jár kondiba ott kinek van jó teste. abszolút megbízik bennem,és fordítva. szerintem ne "rinyálj" egy mosolygás miatt. nincs ott gond,csak fiatal,és a nők mindig szeretik ha hódolójuk van,kortól függetlenül,hidd el :)
2012. aug. 9. 21:31
 17/17 anonim ***** válasza:

Hát nem tudom!Én 17 évesen ismerkedtem meg a férjemmel most 9 éve vagyunk együtt, mindig azt mondtam neki hogy bár csak egy 5 évvel később ismerkedtünk volna meg! :-)Imádom igen jó fej!

De általában ez tapasztaltam magamon,akkor flörtölgettem mással amikor elhanyagolt,nem szexuálisan értem hanem laposodott a hangulat.Olyankor hiányzott a spontaneitás valami más.Meg a csajok imádják ha egy pasira fel lehet nézni, kicsit rossz fiús,sugárzik róla a tapasztalat.

Tarts tőle egy kis távolságot,érezze hogy nem úgy van ha egyet füttyent ott vagy.Pl:Ha felhív,hogy "jaj találkozunk???"mond azt hogy most egy haveroddal lógsz,nem érsz rá.Majd 2óra múlva felhívod, "Mi újság van hercegnőm?"mint ha misem történt volna.Fontos túl sokszor ne játszd el!De szabad tér kell mind kettőtöknek,nem külön bulizgatás..ha nem a mindennapokban.Nem kell mindig együtt lenni,mert megunjátok egymást,inkább ritkábban de azok legyenek tartalmasak nem csak a szexet értem alatta.

2012. aug. 9. 22:54
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!