Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ezt meg mire véljem?

Figyelt kérdés
Az egyik volt osztálytársamnak (fiú) januárban bevallottam, hogy tetszik nekem. Azt mondta, hogy csak barátként tekint rám. (azóta fogytam.. nem miatta, és mindenki szerint jobban nézek ki stb) Nyár elején viszont megjegyezte, hogy mehetnénk együtt koncertre, ő, én és az egyik osztálytársa. Ma pedig megkérdezte, hogy nem érek-e rá holnap. Mondtam, hogy nem hiszem, nem, de miért? és erre azt mondta, hogy bemehetnék vele meg a legjobb fiú barátjával a városba. és a srác soha sem néz a szemembe... régebben azért több szemkontaktus volt közöttünk. -.-" Ez az egész már kezd idegesíteni... A srác már nem tetszik, és elég hűvös is vagyok vele...
2012. szept. 7. 15:56
 1/10 anonim ***** válasza:

lehet hogy felkeltetted az érdeklődését :)

fogytál is, nem csorgatod utána a nyálad -nem szó szerint, tehát nem foglalkozol vele...

2012. szept. 7. 16:23
 2/10 anonim ***** válasza:
felizgult rá hogy hirtelen milyen közömbös lettél vele és ezzel együtt még szépültél is
2012. szept. 9. 19:37
 3/10 anonim ***** válasza:
(saját tapasztalat) :)
2012. szept. 9. 19:38
 4/10 anonim ***** válasza:
Lehet most jött rá arra, h mit veszitett... Amúgy ugyanazzal a barátjával hivott a városba ameikkel koncertre? az is lehet, h a baratjának jössz be.
2012. szept. 9. 19:39
 5/10 A kérdező kommentje:
Nem azzal a barátjával hívott el... Amúgy az az érdekes, hogy azt mondta, hogy pénteken megírja, hogy szombaton mikor megyünk, de semmit sem írt... Ez most nem értem, hogy mire volt jó, de ha ezt élvezi, akkor egészségére.
2012. szept. 9. 19:41
 6/10 anonim ***** válasza:
sztem felizgult rá hogy most te vagy az erősebb lelkileg. ez olyan fétis dolog lehet nála.
2012. szept. 9. 19:42
 7/10 anonim ***** válasza:
Én biztos vagyok benne hogy tetszel neki!:) de ha neked már közömbös, már nem akarsz töle semmit akkor koptasd le...
2012. szept. 9. 19:55
 8/10 anonim ***** válasza:
FELIZGULT!!!! MONDOM EZ 1 IZGATÓ HELYZET! :)
2012. szept. 9. 19:56
 9/10 anonim ***** válasza:
Vigyázz vele, nehogy majd akarjon jászadozni veled. Én ismertem ilyen tipusu pasikat, (lássuk mennyire van oda értem) de jobb semmi jóra nem számitani náluk. Ne éld bele magad. Ok, h nem akarsz már től semmit, de vigyázz akkor is, h ne hasson a tudatalattidra. Maradj erős és haározott. Ha kedveled a társaságát akkor tölts vele időt, ha meg nem akkor hagyd az egészet. Esetleg, ha akarna is tőled maj valamit a jövőben nem add magad könnyen, hagyd, h teperjen érted, és h meggyőződj róla, h tényel komoly szándékai vannak vele, nem csak be akarja bizonyitani egy haverjának, h te mennyire oda vagy érte.
2012. szept. 9. 20:16
 10/10 anonim ***** válasza:
utoljára magyarázom el: HA NEM TÖRŐDSZ VELE FELIZGUL HA TÖRŐDSZ LELANKAD ÉS EZÉRT ÚGY TŰNIK MINTHA JÁTSZADOZNA VELED :) 14/f
2012. szept. 9. 20:44

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!