Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ezt mire véljem?

Figyelt kérdés
Lenne egy lány, találkozgattunk már másnap ahogyan megismertem már voltunk sétálni, tök jó fej mondta hogy szeret, ölelget, szíveket ír és ilyenek. Néha előjön olyan dolgokkal hogy ő nem kell senkinek és akar végre valamit célzok rá hogy dolgozok rajta. Ma ugyan ezt mondta és én mondtam neki hogy a senkiben én is benne vagyok és hogyha döntött írjon. Visszakérdezett hogy én többet érzek mint barátság és rávágtam hogy igen persze... egy kis idő múlva mondta hogy ő most már nem az érzései alapján csinál ilyeneket (nemrég szakított a barátjával de utálja mint a nyű) és hogy most ne érdekeljen engem az érzése és a szíveket nem szokta feleslegesen küldeni. Szerintem kicsit paradox amiket mond... mire véljem a dolgot? Esélyes?
2012. júl. 13. 22:55
 1/8 anonim ***** válasza:
Hát én nem értettelek meg, sajnálom. Paradoxon amit mondasz :D Letisztáznád nekem a dolgokat? Lehet már késő van vagy nem tudom, de számoltam, 7x olvastam el.
2012. júl. 13. 22:58
 2/8 Tréfarépa ***** válasza:
mehet a levesbe
2012. júl. 13. 23:00
 3/8 A kérdező kommentje:

az hogy mondja hogy egyszer azt mondja hogy szeret és ölelget ma meg azt mondta h őt nem az érzései irányítják

erre értem h paradox

2012. júl. 13. 23:01
 4/8 anonim ***** válasza:

A csaj még puffog az exe miatt, sztem átbszta, és fél mert most jössz te, jófej vagy meg minden. Írja a szíveket, mit mondta-nem véletlen, de úgy ahogy kivettem, eléggé úgy van vele, hogy lazán veszi a dolgokat. Írja annak, akivel jóba van( és nem érzés alapján)

Ha jó fej, és megéri neked a gürit, akk tlg legjobb barátja te legyél, és utána majd ő borul a nyakadba, de sajna az ilyen szakítós csajok szétmenés után ink "ereszd el a hajam, fiatal vagyok, és bárkivel jóba lehetek" típusúak kicsit:D szal na, élni akarnak

2012. júl. 13. 23:05
 5/8 A kérdező kommentje:
az előző barátja az exével csalta meg, előttem felhívta és mondta neki h kiheréli ha odamer menni hozzájuk...
2012. júl. 13. 23:07
 6/8 anonim ***** válasza:
xD jófej csaj! ne mondj le róla :D
2012. júl. 13. 23:09
 7/8 A kérdező kommentje:
a hetet megkapja gondolkodasra foleg a holnapot... csak azt remelem h o is igy van vele h meg nem veszett el semmi
2012. júl. 13. 23:16
 8/8 anonim ***** válasza:
zsák a foltját....
2012. júl. 13. 23:40

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!