Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Megcsalhatott volna korábban? Vagy mire véljem ezt a kijelentést?
1:a srácok már csak póénbol is szoktak magyarázni egymásnak!
2: lehet hogy volt egy két "tehetséges" diáklány de ez nem azt jelenti hogy a párodon mutaták volna be a tehetségüket!
Miért gondolsz egyből megcsalásra?Ez lehet simán poén is annak sem túl erős.
Ha bemegyek a férjem munkahelyére és nincs bent egyből azzal jönnek a kollegái hogy másik csajnál van,persze tudom hogy poén és fel sem veszem,sőt néha belemegyek én is a játékba és visszaszólogatok.
Egyébként simán kideritheted mikor volt az az annó,elég ha megtudod valahonnan mikor voltak ott a diáklányok.Ebből én nem gondolnék megcsalásra.
Ez nem jelent semmit. Csak a parod haverja utalt arra, hogy azok a lanyok tehetsegesek voltak, de parod nem. Lehet, hogy parod haverja bent jart a cegnel es latta, hogy a csajok nem eppen mindent takaro ruhaban voltak. Vagy ott a ceg elott latta oket, amint kelletik magukat. Vagy parod meselte neki, hogy szexi ruhaba voltak. Az, hogy megnezi a csajokat, abban meg nincs semmi. A pasik szeretnek arra utalni, hogy hany lany nezte meg oket, a fenekuket, mert olyan marha jo pasik. Az en parom is mondogatta elejebe, hogy hanyan megneztek a feneket, de mikor latta, hogy nem izgat a tema, nem mondta tobbet.
Hasonlo beszelgeteseket csajok is lefolytatnak egymas kozott...es akkor mi van?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!