Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Mire véljem ezt? Mi a vélemény...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mire véljem ezt? Mi a véleményetek?

Figyelt kérdés
Megismertem egy fiút október környékén aki végzős volt.Soha nem láttam suliba, nem is értem h minek kellet most megismernem.Konkrétan nem ismerkedtünk meg csupán sokszor összeért a tekintetünk(ha nem értettem félre).tudni akartam a nevét, igy utánajártam.annyira nem érdekelt, csak feltűnt és mosolyogtam ha megpillantottam őt.ez igy ment decemberig, de egyre rosszabb lett, hatással volt rám. már nem tudtam koncentrálni a tanulásra sem,mindig ő járt a fejembe,irtam levelet neki facebookon(kézzel irott levelet szerettem volna de nem tudtam ugy átadni h csak ő tudjon róla), de nem jött válasz, és nem is jelölt vissza...számos elmélet kreáltam magamnak h miért nem jeölt vissza,ezért kitaláltuk bnőmmel h ő majd bejelöli akinek van barátja és azonnal visszajelölte de azt se tudja h ki az...azonabn a suliban teljesen más jeleket adott.ráadásul túl sok véletlen volt amikor úgy hozta a sors h ő pont azon a helyen ahol én.márciusban összeszedtem az összes erőmet és bátorságomat,félre tettem a gyávaságomat, leszólitottam a suliban. a kapott hatalmas adrenalin lökettöl azt sem tudtam h mit bezsélek és csak annyi jött ki h "szia bezsélhetnénl valamikor?" annyit felelt h igen majd fészen.oké siettem órára amiről igyis késtem miatta.de nem történt semmi.Két hét elteltével újra mikor fokozott eufórikus állapotba kerültem látván őt leszolitottam, és ecseteltem neki h mit érzek, de a végén csak anynit mondott h van barátnője.Letaglóztam.hazudott, tudom h nincs mert megkérdeztem mielőtt odamentem volna biztos forrásból(osztálytársától) Aztán eljött a ballagás napja:sorfalat kellett állnunk és a sors ismét úgy hozta h egész végig vele szemben álltam, és előttünk vonultak el, és biztosra tudom h belenézett a szemembe.(tanúk is vannak:))akartam venni neki egy kék rózsát h kedves ismerősként átadjam ballagása alkalmából a jókivánságokat, ez nem sikerült igy levele irtam, erre se jött válasz,azán irtam nekimég neki egy utolsót májusban büszkeségemet feladva.nem értem miért nem lehett választ adni egyikre sem már csak illendőségből is,megértettem volna, van annyi értelmi szintem.számomra ez ritka h igy megtetszik valaki,a tanulásba fektetem a hangsúlyt mert nagy célt tűztem ki magam elé. előrehozott érettségit tettem, és szóbelin hozzájuk vagyok beosztva....Mit gondoltok ezek alapján?
2012. máj. 30. 21:05
 1/5 anonim ***** válasza:
Ha nem vagy ismerőse és úgy írtál neki fb-on, akkor könnyen az egyéb mappában landolhatott a leveled, ami a spamek kiszűrésére van, szóval lehet nem olvasta az üzenetet. Egyébként ha hazudott, lehet hogy sajnos nem tetszel neki. Küzdhetsz érte vagy feladhatod, ez a két választás van. Amúgy mennyit tudsz róla? Csak látásból ismered, nem is beszéltetek.
2012. máj. 30. 21:08
 2/5 anonim ***** válasza:
Azt hogy a csávónak nem tetszel de mivel tudja hogy neked tetszik igy szivat, nem hiszem hogy akarna valamit különösebben ne foglalkozz vele nézd levegönek és akkor majd ö fut utánad hidd el! És ne nyomulj rá ennyire ezzel csak még jobban elijeszted
2012. máj. 30. 21:09
 3/5 anonim ***** válasza:
De szomorú ez az egész már én is rengetegszer átéltem ilyet. Bár leszólítani még nem volt bátorságom senkit sem. Szerintem is csak szórakozik,élvezi a helyzetet. Hagyd a fenébe,tudom,hogy nagyon nehéz,de nem elsz belőle semmi.
2012. máj. 30. 21:24
 4/5 anonim ***** válasza:
Nem jössz be neki. Bármilyen hihetetlen, van ilyen.
2012. máj. 31. 00:53
 5/5 A kérdező kommentje:
Nem szoktam ilyet csinálni,most volt életben először h mertem lépni,tudok róla egy-két dolgot, igzaából amit leirtam az csak a töredéke...az anyukája elhagyta őket mikor kicsik voltak és olyan teóriát gyártottam h lehet h fél h én is elhagyom vagy nem tudom...én megértettem volna h ha nem tetszem neki, perzse van ilyen..csak igy nem tudom lezárni ezt.csak annyit bezsltünk amikor odamentem hozzá...de azt nem értem ha közömbös vagyok akk miért nem jelölt vissza...akk csak érez valamit(akár negativumot is)
2012. máj. 31. 17:59

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!