Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nem látok a fejébe. Mire véljem ezt?
Figyelt kérdés
Kb. egy hónappal ezelőtt megismerkedtem egy sráccal. Nagyon jól elvoltunk, rengeteget beszélgettünk, nagyon sok hasonlóság van bennünk, szóval tényleg nekem való; találkozgattunk, meg minden, kicsit később hivatalosan is összejöttünk. Azt hittem, hogy minden oké, azonban sajnos pár nappal később kiderült, hogy valószínűleg ki kell mennie külföldre... sajnos megegyeztünk abban, hogy szakítunk, mert egyikünk sem akarta, hogy még jobban megkedveljük a másikat, és amikor elmegy, még rosszabb legyen elválni... Nagyon rosszul viseltem, mert azt mondta h bármikor fülig szerelmes tudna belém lenni, de nem mer komolyabb dologba kezdeni, mert ha még jobban megszeret, és elveszít, akkor nem tudja mi lesz. Így hát maradtunk a haverságnál. Megbeszéltük h ritkábban beszélünk, csak néha találkozunk, mert amúgy tényleg nagyon kedveljük egymást. Ő jó ideig furcsa volt velem, éreztem hogy tartani akarja a távolságot, és én is próbáltam, noha nagyon nehéz volt, mert nagyon megszerettem. Azonban ahogy telik az idő, most megint olyasmi minden, mint régebben, szakítás óta is órákat msn-ezünk minden nap (nem lett semmi a ritkábban beszélésből:)), hív, hogy találkozzunk, beszélgessünk... Nem akarom magam beleélni semmibe, mert nem akarok pofára esni, de azért mégis kíváncsi lennék, hogy ez mit jelenthet nála...2012. ápr. 26. 13:08
1/5 anonim válasza:
Meg akar kettyinteni ,mielőtt lelép.
Engedd neki, lesz egy szép emléketek :)
2/5 A kérdező kommentje:
nem hinném, mert ezen már túl vagyunk... csak ezt kifelejtettem XD
2012. ápr. 26. 13:12
3/5 anonim válasza:
Az elhatározása ellenére sem tud túllépni rajtad ilyen egyszerűen, parancsszóra... küzd magával, de úgy tűnik győz a szerelem. Nagyon nehéz lesz, erre készülj föl, viszont lehet pár kellemes órátok még együtt, ha akarjátok. Talán nem kellene kihagyni. A többin majd ráérsz rágódni akkor, ha már elment... olyan sok mindent kihagy az ember életében, csak hogy magát óvja, de ehhez nagyon rövid az élet... én már így látom, megragadnám az alkalmat, azután sírnék egy sort, és megpróbálnám lezárni. Lenne mire emlékezni és nem az élne bennem, hogy sosem tudom meg, milyen lett volna ha kiteljesedik a dolog.
4/5 A kérdező kommentje:
köszönöm a válaszokat! én is erre gondoltam... hogy lehet hogy ki kellene használni tényleg ezt a kis időt... csak hát tényleg nehéz..:(
2012. ápr. 26. 13:19
5/5 anonim válasza:
Mérlegeld, hogy mit veszíthetsz és nyerhetsz ezzel és az alapján dönts. Nehéz lesz, persze, bármilyen döntésre is jutsz, de ezen túl kell jutni.
Sok sikert!
2. voltam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!