Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ezt mire véljem?
Figyelt kérdés
Mi jár a csaj fejében?...el voltunk egy párszor kettesben, aztán eltűnik kb 1 hónapra, majd egy üzenetre, amiben azt kérdezem, h minden ok? Nem akarjuk még egyszer a találkozgatást megpróbálni, ilyen választ ad:
Nem akarja azt a benyomást kelteni, hogy egy kapcsolatot akar...de ha ez ok, akkor nagyon szívessen találkozgassunk gyakrabban...
Azért egy huszas évei végén járó csaj ennél jobban tudhatná, hogy az ilyen soha nem működik...
2012. júl. 10. 12:01
1/3 anonim válasza:
az én barátnőm is huszonéves,és én sem tudok kiigazodni rajta,látom a jeleket de nem tudom hogy szeret,szerelmes e belém,vagy csak barátnak akar,a női lélek örök talánya ez:DD
egyszer odavan értem,másszor mintha távolságtartó lenne,foggalmam nincs mivan közöttünk,pedig jó lenne tudni!
2/3 anonim válasza:
Ő nem akar kapcsolatot, de úgy vette észre, hogy te többet érzel, és ezért még idejében eltűnt. Ennyi, ezek után rajtad áll a döntés, hogy így akarsz-e vele találkozgatni, adni ennek egy esélyt így, hátha működik. De tényleg elég gyerekes megoldás volt tőle, hogy nem megbeszélte, hanem eltűnt..
3/3 A kérdező kommentje:
A vicc, hogy nem úgy érzek iránta...jó fejnek látom, meg egy csomó közös dolog van köztünk, és úgy érzem, hogy akár lehetne is belőle valami...valamikor de ahhoz azért sokkal jobban kéne ismernem
2012. júl. 10. 12:09
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!