Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
El van hidegülve, vagy mire véljem az alábbit?
kint dolgozik. úgy volt, hogy én is kimegyek (máshova). de nem jött össze a munka, így hazajöttem.
nos ez alatt az idő alatt, folyamatosan úgy írogatott nekem, mint egy idegen, vagy egy főnök, vagy nem is tudom.szóval olyan hideg, tárgyilagos minden.
pl.:
mikor indulsz? írj
vagy: szólj, ha megérkeztél.
vagy: írj már konkrétabbat milyen gondok vannak!
vagy: ha bármi biztosat tudsz írj, aggódom.
vagy: otthon vagy már?
a lényeg: sehol egy puszi, sehol egy kedves szó, vagy ami olyan lenne, ami hasonlítana ahhoz, hogy a barátom, vagy akármi. bezzeg amikor bocsánatot kér vmiért, akkor meg én vagyok a mindene.
és a hab a tortán. írja, hogy volt neten (ott levelezünk) de csak benézett. szóval x messzire elmegy netezni(szálláson nincs kapcsolata) és csak benéz az oldalra, nekem nem ír...
nem tőle akarom megkérdezni, hogy mi van, mert semmi értelme.
pl felhoztam neki, hogy úgy írogat nekem, mint valami hivatal, ez után írt valami nyálasat, de maradt a tárgyilagos stílus.
Javaslom az 1 szavas, esetleg 2-3 szavas válaszokat
Hidd el, hogy észbe fog kapni, bár ha csalna, akkor olyan meèzes-mázas lenne, hogy még. Hidd el, hogy tudom, mit beszélek.
31/F
ha felveszem ezt a stílust, szerintem marad is köztünk ez a stílus.
mert anno, amikor valami ilyesmi kapcsán ( a srác nem mondta, hogy szeretlek, meg ilyenek - így én sem mondtam neki)ugyanezt tettem, nem változott semmi tőle.
csak az mire lesz jó?
tuti nem kap észbe, mert férfi.
eddig sem kapott észbe, amikor pl. átvitt értelemben fogalmaztam, be voltam sértődve mint atom, hát neki le sem esett :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!