Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy hozzam össze az alábbit?
Figyelt kérdés
Randihely.hu-n bejelöltem egy lányt és elkértem az msnjét
valaki tudna segíteni hogy hogy hozzam össze???? még nem csináltam ilyent
sürgős
2010. jún. 19. 20:29
1/9 anonim válasza:
Mér sürgős ugyanolyan büdöset fingik mint a többi.
2/9 A kérdező kommentje:
Bocs elfelejtettem kiírni"A bunkók HÚZZANAK HAZA A NORMÁLISAK MEG ÍRJANAK"
2010. jún. 19. 20:33
3/9 anonim válasza:
a válaszolók kb 85% saját otthonából írja a hülyeségeit...szal csak a 15% húzhat haza...
4/9 A kérdező kommentje:
akkor inkább ne írjanak így jobb???
2010. jún. 19. 20:37
5/9 anonim válasza:
Hát nézd, senki nem tudja kiről van szó konkrétan, úgyhogy annál jobb tanács, mint hogy "beszélj vele" nemigen fog itt elhangzani. Vagy azt várod, hogy valaki súgja, hogy mit mondj?
6/9 A kérdező kommentje:
Jó lenne
xD :D
2010. jún. 19. 20:41
7/9 anonim válasza:
Szia hiszel a szerelem elsö látásba vagy elsétáljak elöted mégegyszer?
- hiszek
Oké akor holnap délután 3kor gyere szobára cica
8/9 anonim válasza:
Hogy milyen poénos itt mindenki...... :S
Vedd fel msn-re (azt írtad még csak elkérted),és írj neki. Kérdezd meg milyen napja volt,légy természetes... Mást nemnagyon tudok mondani,az ilyen ismerkedés nem az én műfajom... :)
Sok sikert,majd írd meg mi volt!
9/9 A kérdező kommentje:
oksa
amugy még egy kérdés. Hol tudnék értelmes lányokat megismerni???? nincs nagy baráti köröm,főként lány ismerősöm nincsen. hugy tudnék??? -_-
2010. jún. 19. 21:30
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!