Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Az alábbit írta a barátnőm....

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Az alábbit írta a barátnőm. Ez mit jelent egy kezdődő kapcsolatban? Mi a mondani valója?

Figyelt kérdés

kb. 3 hete vagyunk együtt.

NAgyon sokat vagyunk együtt.

Az előző barátja egy érzéketlen csákó volt aki nem törödött vele.

Ezt írta a barátnőm :Amiket mondtam Neked azok mind igazak! Nagyon szeretek Veled lenni! És nagyon örülök, hogy megismerhetlek, de lehet hogy túl gyorsan történt ez az egész! Olyan hihetetlen még mindig! Tudod én nem szeretek és nem szoktam, így megnyílni ilyen hamar embereknek, mint Te. Persze ez nem baj, csak kicsit megijedtem, hogy valaki ilyen nyílt is tud lenni. Ez kicsit furcsa számomra! Látod ezért utálom magam nagyon! Mert néha nem tudo m, eldönteni, hogy mit is akarok! És pont egy olyan emberkével teszem ezt akit nagyon imádok és kedvelek. Ezeknek mit tulajdonítotok? Mi a mondani valója?

2008. szept. 30. 20:34
 1/6 anonim ***** válasza:
100%
Hű, szerintem csak elbizonytalanodott egy kicsit. Talán fél.. mert Te más vagy, mint ő, sokkal nyíltabb. Szerintem semmi komolyabb mondanivalója nincs (neg. irányba), össz-vissz fel kell dolgoznia a történteket, semmi baja nincs veled.. Jó lesz ez :) SZERINTEM.
2008. szept. 30. 20:51
 2/6 anonim ***** válasza:
100%
lassíts be az előző barátja mint mondtad nem törődött vele te pedig szerinte tul sokat is törödsz vele. lassíts be mondd meg neki hogy neked nem sürgős, lassíts az ő tempójára
2008. szept. 30. 21:10
 3/6 anonim ***** válasza:
100%

Hát, visszagondolva az én tinikoromra és amikor nem volt komoly kapcsolatom, én akkor ködösítettem így, amikor rá akartam vezetni a fiút, hogy tök jó, de nem az, akire vágyom...

Nem akarlak elkeseríteni és remélem nem lesz igazam, de azért sztem ezt is vedd számításba! Azt gondolom, Te jobban szereted ezt a lányt, mint ő téged... Bocs...

2008. szept. 30. 21:50
 4/6 anonim ***** válasza:

Bizonytalan a kapcsolatot illetően, nem érzi nagyon azt, hogy ebből komolyabb is lehet. De nem akar megbántani.

Valami olyan történt köztetek, amit neki még fel kell dolgoznia. Adj neki időt.

2008. szept. 30. 22:37
 5/6 anonim ***** válasza:
44%
az oldalon mindenki hülye, az ilyet minden csaj ellövi, ilyenkor neked az a dolgod, hogy megvígasztalgasd, és megszeretgesd,meg kell neki mondanod hogy te is nagyon kedveled őt stb. stb. stb. ez egy teszt, minden mondanivaló nélkül. nekem elhiheted.
2008. okt. 1. 02:34
 6/6 anonim ***** válasza:

Szerintem a lány kedvel, meg élvezi a társaságod, de nem szerelmes, ezért is bizonytalan.

Petranova

2008. okt. 1. 19:08

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!