Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Te hogy adnád a csaj tudatára az alábbit, egyáltalán lenne pofád beszélni vele ezek után?
ha egyértelmű jelek vannak hogy bejössz neki, de balf.sz vagy és hónapok után(legyünk őszinték fél év) sem vagy képes lépni
majd összejön vkivel. de ritka fosul érzed magad,mer látod ahogy smacinak meg minden(kb kavarog a gyomrod), és kényszert érzel hogy beszélj vele és valahogy elmond neki, hogy mivan?
hogyan csinálod?
vagy kussolsz és elviseled
Anntaraxx
ez érdekelne mer mivolt? :O
Ez a te kérdésed?
http://www.gyakorikerdesek.hu/szerelem-szex__parkapcsolatok_..
az ő kapcsolatuk se tart örökké (akkor se, ha ez gonosz gondolat) lesz még neked esélyed, csak várd ki türelmesen
vagy próbálkozz más lányokkal, akik most szabadok :)
én senkinek nem akarok ártani jah.
de érted. olyan szinten hülye vagyok, hogy kb ha partyzni mentem és csajokkal táncoltam, akkor is ez a csaj járt a fejemben, hogy vajon mikor lesz nekem elég tököm hogy csináljak is vmit, nos ez baromság volt, elkéne engednem vhogy, csak mikor gondolom már szakítanak, nem kell(most még nem tudom elképzelni de így szokott lenni)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!