Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk! Ezt mire véljem?
Figyelt kérdés
Van egy munkatársam, aki 2 évvel fiatalabb nálam (21-19). Nagyon egymásra találtunk, teljesen egy hullámhosszra kerültünk már az első napján, mindenhova együtt mentünk, közös irodánk volt stb... Egyik "meetingen" a főnök megjegyezte h milyen szép pár lennénk, és hogy örülne ha összejönnénk.
Azóta folyton bébinek, kicsimnek, egyéb hasonlóknak hív, mindennap találkozunk, ölelget, puszilgat, munka után mindig sétálunk kicsit... Mindkettőnknek van valakije azt hozzátenném, és én csak úgy tekintek rá mint egy kisöcsire... Többet akar barátságnál szerintetek?
2012. dec. 16. 11:57
1/2 gabriell88 válasza:
Poénra is veheti az egészet.De ha ennyire bizonytalan vagy kérdezz rá.
2/2 anonim válasza:
Szerintem van ott valami a levegőben. Én például el nem tudnám képzelni,hogy ilyeneket csináljak egy nekem nem tetsző nővel. nyomulós a gyerek, de ha te is érzel iránta, bejön, jól érzed vele magad, akkor adj neki egy esélyt,hogy bizonyíthasson még többet. Talán lemossa a jelenlegi partnered is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!