Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nincs télikabátom, és a csizmám is lyukas. Erre ő nyári gumikat akar venni felnikkel. Hogyan egyezkedjünk?
A párommal vannak vitáink. Úgy érzem mindig csak én engedek. Ebben a hónapban azért maradt el a kabát és cipő vásárlás,mert neki kellett telefont venni mert teljesen tönkrement az övé,és a munkájához kell mindenképp. Elötte hónapban neki kellett cipő.
Most én jönnék januárba,erre mindenképp megakarja venni a gumikat,mert nagyon olcsó és ennyiért máskor nem tud venni.
Közös kasszán vagyunk,fél éve élünk együtt.
Hagyd ott. Ez nem fog változni, most gumi kell, februárban megint valami ruha neki..stb stb te pedig nem kapsz semmit, max tüdőgyulladást a lyukas csizmád és a vékony kabátod miatt.
Tehettek egy próbát, hogy vége a közös kasszának mindenki beleadja a rezsi felét, megegyeztek mennyit költötök kajára, azt is elfelezitek, a maradékból meg mindenki vesz magának amit akar. Ha így sem megy, akkor ezt a kapcsolatot kár erőltetni, mert egy önző disznó mellett te nem fogod jól érezni magad, csak boldogtalan leszel. El lehet még így lenni 1-2 évet, de ennyi idő alatt kifoghatsz egy normálisabb pasit is.
Apám volt ilyen.
Szerencsétlen anyám rongyos cipőben járt a télvíz idején, olyan dolgokat cipeltetett vele hogy szégyen, mert ő lusta volt betölni a seggét a városba és rábízta vigye haza a cuccokat busszal...
Persze neki már a 93-94-ben számítógépe volt, meg téglanokia.
De meg is kapta. Elváltak.
Jah és a mostani menyasszonya 3d-s műszempilla, masszázs, műköröm, szoli, fodrász 2 hetente és amit el tudsz képzelni költ miközben apám az ezeréves rongyát hordja, és 5 éves laptopja van minimum. De nem szólhat semmit mert nem lenne hol laknia, mert nálunk is eltűnt egy ház ára a lefolyón...
Megmondtam neki h nem adok egy ft-se a gumikba... és hogy jövő hónaptól inkább legyünk külön kasszán
besértödött...
"két éves kapcsolat... nem szeretném ilyen könnyen feladni"
Pedig jobb lenne minél hamarabb! Most csak két évet dobsz el, de 7-10-15 év múlva sokszor ennyit és már esélyed sem lesz újrakezdeni más férfivel. A nők sokkal hamarabb öregednek mint a pasik!
Jól csináltad.
Elég fura reakció, hogy besértődött. Ez is azt bizonyítja, hogy nagyon önző. Én a helyedben átgondolnám vele a kapcsolatomat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!