Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nincs télikabátom, és a csizmám is lyukas. Erre ő nyári gumikat akar venni felnikkel. Hogyan egyezkedjünk?
A párommal vannak vitáink. Úgy érzem mindig csak én engedek. Ebben a hónapban azért maradt el a kabát és cipő vásárlás,mert neki kellett telefont venni mert teljesen tönkrement az övé,és a munkájához kell mindenképp. Elötte hónapban neki kellett cipő.
Most én jönnék januárba,erre mindenképp megakarja venni a gumikat,mert nagyon olcsó és ennyiért máskor nem tud venni.
Közös kasszán vagyunk,fél éve élünk együtt.
Ha ez mind igy igaz akkor a kedvesed önző.
Értelmes férfi nem nézi el, hogy a párja lyukas csizmában járjon télen! Még ha a kaján kell megspórolni is!!! Nem, hogy nyári gumikat vegyen...
Ez nevetséges ... Ültesd le szépen és mond meg neki, hogy ez nem igy működik. Ha az ő lábán nem lenne cipő te meg fontosabbnak tartanád pl.: hogy 3D-s műszempillád legyen vagy mit tudom én Ő mit szolna hozzá?
Egyébként ha ennyire nem eggyeztek akkor számoljátok ki a közös kiadásokat a többi pénzét meg költse mindenki arra ami neki a legfontosabb. Persze ez is csak akkor működhet, ha mind ketten dolgoztok!
#1 vagyok.
Ez jellembeli hiba, ami nem változik. Az alaptermészetének a része az önzőség. Ez nem rossz passz, vagy átmeneti hullámvölgy nála.
Persze homokba dughatod a fejed, ás ámíthatod magad... lyukas csizmában.
Mindketten dolgozunk. Ebbe a hónapban ment tönkre a cipőm,pillanatragsztóval kicsit megjavítottunk,de nem az igazi. A kabátom meg már régi,és a sok mosástól a tollak már elcsusztak vagy nem is tudom hogyan mondjam,de nem a legmelegebb.
Egy barátja árulja a gumikat,mondtam neki ha olyan jóban vannak kérje meg j ne adja el februárig. De ő nem akar addig várni.
nagyon bosszant a dolog,még karácsonykor is ezen veszekedtünk :( már azt is mondtam neki h minek vegyek NYÁRI gumikat lehet a nyarat megse érjük együtt h legalább használhassam én is a gumijait
De hallod (olvasod), amit mi itt írunk neked???
Csak hajtod a magadét.
" már azt is mondtam neki h minek vegyek NYÁRI gumikat lehet a nyarat megse érjük együtt h legalább használhassam én is a gumijait"
Ugy látom a végkimenetelét már te is tudod a dolognak!!!
Figyelj akkor csináld azt amit tanácsoltam! Ird össze a kiadásokat.... fizukor a felét tedd ki a másik felét meg tegye ki ő. Aztán azt csinálsz a fenmaradó összegeddel amit akarsz. Ő meg ha tud az övéből vegye meg a tetű gumikat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!