Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Túlreagáltam? Szerintetek igazam van?
Felhívtam 10 körül a páromat, hogy nem-e jönne át inkább ma este. Amúgy úgy volt, hogy holnap jön.
Azt mondta, hogy ez tök jó ötlet, igen. Mondtam, hogy visszahívom, megkérdezem a szüleimtől, hogy nekik is jó-e.
Visszahívtam, akkor már jött a duma, hogy a családjának megígérte, hogy este 7-ig ott marad, stb, csak 9-re tudna jönni. Mondtam, hogy vagy jön 6-ra, vagy ne jöjjön, mert ez a szokásos, hogy mindig csak ígérget, ha nem jön, akkor engem felejtsen el. Írt 1 sms-t, hogy oké, jön 6-ra.
1-2 órával később hív, hogy na ő mégse fog jönni 6-ra, mert a családjának megígérte, hogy 7-ig marad, stbstb. Meg csak azért mondta, hogy jön, mert fenyegettem, hogy szakítunk.
Ez nem fenyegetés, tényleg így lesz...
Szóval szerintetek túlreagálom? Ha egyszer azt mondja, hogy jön 6-ra, akkor jöjjön 6-ra és ne 9-re.
Ígérget mindenkinek, mert nem tud nemet mondani.. Ja és akkor én vagyok a sz@r, hogy fenyegetem, meg mittudomén. Ez fenyegetés, hogyha nem jön 6-ra, akkor ne jöjjön később se?? Meg hogyha megígér valamit MÁR MEGINT és MÁR MEGINT nem tartja be, akkor szakítok.. ez fenyegetés??
És amikor mondtam neki, hogy erről akartam beszélni vele, az volt a válasza, hogy ezt holnap nem lehet megbeszélni?..
De, b@sszus, de így számítok rá mindig... Ráadásul a mai húzása miatt is haragszom rá nagyon..:(
Csak tudod ha már sokadjára van ez, akkor igen, szakítani akarok, mert elegem van már.
Ha elsőre azt mondja, hogy nem, majd holnap, akkor azt mondom, hogy oké, akkor holnap.
De ha egyszer megígér valamit...
Én ha bármit megígérek, akkor betartom, vagy nem kéne? Bár ezentúl ha neki megígérek valamit, nem tartom be, majd meglátjuk, hogy reagál.
Eleg szanalmas a parod, bocs. Megigeri majd lemondja es meg te vagy a hibas? En paros labbal rugnam ki, hat megis mit kepzel? Minek nez, valami babnak, akit ugy rancigal ahogy o akarja?
Az en szememben a parod egy senki, remelem en sosem futok ossze meg egyszer ilyen emberrel.
Az en akkori parom is folyton ezt csinalta, megigerte, majd eszebe jutott hogy mar valakivel szervezett programot es mindig en voltam pofara ejtve. Vagy a haverjai vagy a csaladja miatt. 7 evig voltunk egyutt, a vegen mar oda jutott, hogy anyucikaja hivta, o meg egybol ugrott, nem erdekelte, hogy korhazban voltam epp, annyira beteg voltam. O rohant anyucikajahoz, akinek a butorait kellett atrendeznie a konyhaban. Ez nem varhatott allitolag, de en ugyis vartam a korhazban.
Azt tanacsolom, hogy tanulj az en hibambol es menekulj, amilyen hamar csak tudsz
De ha eljött volna a családjától 2 órával hamarabb, akkor simán ideérhetett volna 6-ra.
Különben tegnap délelőtt óta velük van, ennyi erővel az a 2 óra annyit számít nekik is?...
Nem vagyok hisztis, de eléggé kiborulok, ha egyszer megígéri és nem tartja be!
Mellesleg nem szentestéről volt szó, mivel alap, hogy azt a családdal töltjük.
Eszembe se jutott volna tegnap felhívni, hogy jöjjön már át.
Szerintem az a része érthető, hogy ha már ma estére meg volt beszélve a párodnak a családi program, akkor nem tudott hozzád elmenni, csak akkor mondhatta volna, hogy: bocs, ma este nem jó, már nem tudom megváltoztatni a programot, maradjunk az eredetileg megbeszélt időpontnál.
Csak gondolom, kicsit meggondolatlanul rögtön elígérkezett hozzád, mielőtt még egyeztette volna a családdal. Csak ezzel meg téged hozott kellemetlen helyzetbe a saját családod előtt, hogy aztán meg visszamondta. Jól megkavarta az egészet, az biztos.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!