Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek ez csak engem érint ilyen érzékenyen, vagy igazam van?
A kérdésem az lenne, hogy szerintetek az normális, hogy én mindig már hónapokkal előtte gondolkodom, hogy mit vegyek neki karácsonyra és pl most is már meg is vettem, ő meg még nem is tudja? Mert engem kérdezett, amit én mondtam, arra pedig nemet mondott (nem drága dolgot mondtam, a gondja az volt, hogy hova tesszük)..Már 4,5 éve együtt vagyunk, együtt is élünk már 3 éve és minden rendben van, de ezt nem tudom hova tenni. Az tuti, hogy nagyon szeret, de nem értem, akkor miért viselkedik így. Szerintetek mit tegyek? Mert én enm azt várom, hogy több 10 ezres ajándékot vegyen, mert nem ez a lényeg, csak a szándék!Szülinapom is karikor lesz egyébként..
De ez, hogy megkérdez, hogy mit szeretnék, én utána mondom, hogy ezt és ezt és akkor nem mert hova tesszük a lakásban (kis lakásban élünk), nagyon bánt.
Ahány család, annyiféleképp ünneplik az ilyesmit. Van ahol nagyon bennsőséges, van ahol felnőttes szalonspicc, van ahol csak adnak valamit és kész.
Lehet, hogy ő így szokta meg. Nem téged nem szeret, csak nem jelent neki ilyesmit az ünnep.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!