Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Túlreagáltam? Szerintetek igazam van?
Felhívtam 10 körül a páromat, hogy nem-e jönne át inkább ma este. Amúgy úgy volt, hogy holnap jön.
Azt mondta, hogy ez tök jó ötlet, igen. Mondtam, hogy visszahívom, megkérdezem a szüleimtől, hogy nekik is jó-e.
Visszahívtam, akkor már jött a duma, hogy a családjának megígérte, hogy este 7-ig ott marad, stb, csak 9-re tudna jönni. Mondtam, hogy vagy jön 6-ra, vagy ne jöjjön, mert ez a szokásos, hogy mindig csak ígérget, ha nem jön, akkor engem felejtsen el. Írt 1 sms-t, hogy oké, jön 6-ra.
1-2 órával később hív, hogy na ő mégse fog jönni 6-ra, mert a családjának megígérte, hogy 7-ig marad, stbstb. Meg csak azért mondta, hogy jön, mert fenyegettem, hogy szakítunk.
Ez nem fenyegetés, tényleg így lesz...
Szóval szerintetek túlreagálom? Ha egyszer azt mondja, hogy jön 6-ra, akkor jöjjön 6-ra és ne 9-re.
Ígérget mindenkinek, mert nem tud nemet mondani.. Ja és akkor én vagyok a sz@r, hogy fenyegetem, meg mittudomén. Ez fenyegetés, hogyha nem jön 6-ra, akkor ne jöjjön később se?? Meg hogyha megígér valamit MÁR MEGINT és MÁR MEGINT nem tartja be, akkor szakítok.. ez fenyegetés??
ebben egyet értek, hogy nem tudja eldönteni, meg össze-vissza beszél, de ahol egy kapcsolatban a szakítással dobálóznak, az annyira nem lehet igazi kapcsolat, bocs.
Ha nem 6-ra jössz szakítunk, mert a szüleimnek azt mondtam, hogy jössz. Hát bocs, ez komoly kapcsolat lehet...
Ez az, hogy ne mondja azt, hogy igen, ha nem úgy van...
De te se ígérgesd a szakítást, ha nem úgy van.
Szerintem nincs oda érted, de legalább elmondhatja magáról, hogy van barátnője, azért van veled.
Állítólag a tesójával is összeveszett, de hát ő engem úgyis utál, szóval tuti telebeszélte a fejét..
A tesójának úgyis mindig az a baja, hogy a párom túl sokat van velem. Amúgy ha suli van, csak hétvégén találkozunk.
De tényleg szakítani fogok, mert elegem van már ebből.
Nagyon meg kéne bánnia ahhoz, hogy ne szakítsak, de előre látom, hogy átjön holnap, bocsánatot kér, elmondom, hogy nekem mi volt a bajom ezzel és engem fog hibáztatni.
MINDIG ezt csinálja.
szakítsál aztán hagyd szegény fiút, senkinek sincs szüksége egy ilyen nyávogós barátnőre... A te hibád, minek jöttél azzal hogy ha 6-ra nem tud jönni akkor később se jöjjön... már megbocsáss de ez nagyon gusztustalan húzás, még szép hogy menteni akarta a dolgot, csak gondolom otthon is közbeszóltak... Tény hogy szeretnél már vele lenni, de légy önzetlenebb... bár ahogy írtad úgyis dobod, szóval mindegy is..
27 L
De most annak mi értelme, hogy idejön 8-ra leghamarabb? 2 óra és megyünk aludni.
Ráadásul előtte fürdés, hajmosás, stb, ezzel majdnem el is megy 1 óra.
Ezért ne is jöjjön, hogy nézze, ahogy fürdök mondjuk.
Este meg csak nem kezdünk már el beszélgetni, mert úgyis veszekedés lenne.
Ha meg 9-re jön, mert hát ő akkora tud ideérni, akkor ezzel mire megyek? Elmegy fürdeni, fél óra és alszunk.
Korán keltem ma és nem tudok 10-nél tovább fent maradni.
Ha igazán szereted akkor nem az a lényeg hogy mit csináltok hanem hogy együtt vagytok... ha meg nem szereted akkor meg tényleg mindegy..
Én párom nélkül karácsonyozok mert ő a családjával van. De beérem azzal is hogy holnap már láthatom, nekem az is elég, csak vele lehessek végre :) Mindegy hogy mikor, ha kell éjfélkori is elmegyek hozzá, imádok vele együtt aludni...
Amúgy hány éves Vagy?
előző voltam
Hát épp ez az, hogy most nem szeretem annyira, mint eddig... Valami elmúlt. lehet, hogy csak a lelki gondjaim miatt érzem így.
De legfőképp erről akartam beszélni vele, ezért lett volna jó, ha jön ma. Ha holnap elkezdjük ezt átbeszélni, el fog telni az egész nap, és holnap nem fogunk együtt aludni..
18 vagyok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!