Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Van párod és mégis külön...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Van párod és mégis külön karácsonyoztok? Miért?

Figyelt kérdés

2012. dec. 25. 11:23
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
Mert nem élünk együtt. Még egyetemisták vagyunk.
2012. dec. 25. 11:24
 2/11 anonim ***** válasza:

Igen.

Szerintem azért, mert nem vagyok fontos Neki, vagy nemeléggé... Csütörtökön találkozunk, szerintem szakítás gyanús... Azt üzente jó pár napja, nem illünk össze, beszélnünk kell, na az lesz csütörtökön. Igen cefetül telnek mostanában a napok...

2012. dec. 25. 11:30
 3/11 anonim válasza:

Mi még ráérünk együtt karácsonyozni, most úgy van rendjén, hogy mindenki a családjával. Én 16/L ő 21/F

Másfél éve vagyunk együtt.

2012. dec. 25. 11:39
 4/11 anonim ***** válasza:
Mert még nem ismerem.
2012. dec. 25. 11:43
 5/11 A kérdező kommentje:
2es ! Hány éves vagy, mióta jártok , nemed ??
2012. dec. 25. 11:44
 6/11 anonim ***** válasza:

Mert mindketten a szüleinknél lakunk, még csak egyetemisták vagyunk. Így mindenki a családjával van, majd utána karácsonyozunk együtt. Persze már várjuk azt az időszakot, amikor együtt tölthetjük a szent estét. :)

24/F

2012. dec. 25. 11:45
 7/11 anonim ***** válasza:

A kettes 37 éves fickó.

A nyár óta járunk megint, egy hosszabb szünet után...

Igaz az előző inkább szeretői státusz volt a részemre...

2012. dec. 25. 11:53
 8/11 anonim ***** válasza:

Mi együtt élünk 3,5 hónapja. Úgy volt megbeszélve, hogy tegnap előszőr mindenki hazamegy, otthon karácsonyozik a családjával, majd mi együtt otthon, de már este. Ma megyünk a barátnőm szüleihez, ahol már egy nagyobb családi összejövetel lesz, holnap meg az én családomhoz. A bátyám is holnap vissza haza a barátnőjét, így 3 napig folyamatosan Karácsony van. Nem kevés szervezést igényel, asszem kicsit bonyolult lett. Már egy hete ki vagyok készülve ettől az ünneptől és még van 2 nap...

22/F

2012. dec. 25. 12:20
 9/11 anonim ***** válasza:
Egyetemisták vagyunk mindketten még otthon lakunk szülőkkel, a szentestét ki-ki a maga családjával tölti, ma találkozunk
2012. dec. 25. 12:21
 10/11 anonim ***** válasza:

Mindkettőnk családja ragaszkodik ahhoz, hogy szenteste otthon legyünk a szűk családdal. Plusz nálunk ma lesz a nagy családi karácsonyozás. Jó lenne, ha erre el tudna jönni, de 300 km... meg mondjuk még csak fél éve járunk, nagyon friss ez a kapcsolat, tavaly még az előző barátom volt nálunk karácsonykor (vele 5 évig voltunk együtt).

Mindenesetre holnap hajnalban megyek hozzájuk, aztán onnan együtt haza.

Ha másra nem, arra jó volt most ez, hogy ha jövő ilyenkor is együtt leszünk, akkor tuti kettesben karácsonyozunk az albérletünkben.

2012. dec. 25. 13:06
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!